Μετάβαση στο περιεχόμενο

alekos74

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by alekos74

  1. Καλησπέρα εμένα ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω με όλα τα παραπάνω, ιδίως όσο αναφορά τους κινδύνους που διατρέχεις για μια βεβαίωση για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εκτος απο club και κέντρα διασκέδασης που δεν μου εχει τύχει). Μέτα απο ερώτηση στον υπεύθυνο του δήμου (Θεσσαλονίκης): 1ον η βεβαίωση στην ουσία ειναι μια τεχνική έκθεση η οποία καταγράφει το κατάστημα (πορτες, παράθυρα, τοίχους, ψευδοροφές, μονώσεις) τι υλικά ειναι. 2ον τον αριθμό των ηχείων την θέση τους στο κατάστημα καθώς και την ισχύ τους ( με ενα απλό σχεδιάκι γίνεσαι ποιο κατατοπιστικός) 3ον ΦΥΣΙΚΑ και θα δεις τι γράφει η άδεια του καταστήματος και όχι τι θα ήθελε να το κάνει ο ιδιοκτήτης, γιατί την βεβαίωση την δίνεις για να συνοδεύσει την άδεια του εκάστοτε καταστήματος. ΚΑΙ ας το κάνει μετά Casino Δεν χρειάζεται να αναφέρεις στην βεβαίωση οτι θα ειναι μέχρι 80dB Το σίγουρο ειναι (κατά τα λεγόμενα του υπαλλήλου) οτι σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύεσαι για το όριο των 80dB. Και το βρίσκω λογικό διότι σε καμιά περίπτωση δεν θα είσαι κάθε μέρα εκεί για να κάνεις τον μπαμπούλα και να επιβλέπεις στα πόσα dB παίζει η μουσική. Αυτα λοιπόν οσο αναφορά την βεβαίωση όπως μου τα εξήγησε ο υπάλληλος που ελέγχει τα δικαιολογητικά για χορήγηση αδείας μουσικής στον Δήμο Θεσσαλονίκης Γραφείο 236Γ 2ος όροφος τηλ. 2310877276-277
  2. το περίεργο είναι ότι ενώ πληρώ τις προϋποθέσεις (κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που ζητούσαν) και το αίτημα μου ήταν το λογισμικό τις 4Μ για μηχανολόγους και έναν υπολογιστή μαζί με εκτυπωτή, με απόρριψαν!! τώρα ψάχνοντας την αιτία και αναμοχλεύοντας τα χαρτιά μου επειδή την πρόσφορα για τον Η/Υ την πήρα από μαγαζί της γειτονίας μου, που ψωνίζω αναλώσιμα από εκεί, παρατήρησα ότι είχε υπερτιμολόγηση μέχρι και τα προγράμματα που του ζητούσα : windows - excel!!!!!!!!!!!!!! αυτά έχω την εντύπωση ότι δεν αλλάζει η τιμή τους, ασχέτος από που τα πάρεις, έτσι δεν είναι? περημένω να μου στείλουν mail τον λόγο απόρριψης. αραγε θα το στείλουν?
  3. Χώρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, είναι ο χώρος εκτός του μαγαζιού (πεζοδρόμιο - πέργκολα - αίθριο) στο οποίο προτίθεσαι να ανάπτυξης καθίσματα και θέλει άδεια από δημοτική αστυνομία. δεν μετράει στο πληθυσμό των ατόμων για πυρασφάλεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.