Μετάβαση στο περιεχόμενο

windman

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Μέσα σε μία νασέλα!

windman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ρίξε και μια ματια΄σε αυτό. http://www.hilti.com/holcom/page/module/home/browse_main.jsf?lang=en&nodeId=-415462
  2. Θα ήθελα να παρακαλέσω για τους εξής λόγους: Aπο το 2007 που κρατάω βιβλία δεν έχω περάσει ποτέ έξοδα (τύπου τηλεφωνία κλπ) γιατί κανένας λογιστής δεν μου έχει αναφέρει οτι μπορώ Όπως πολλοί απο εσάς δεν έχω το χρόνο να τα διαβάσω εγω και να κάνω μαθημα στο λογιστή (δεν το λέω για να θίξω κανέναν αλλά νομίζω οτι πλεόν θα χρειάζοντια και αυτοί εξειδίκευση) Φέτος η κατάσταση είναι δραματική με τους έμμεσους και άμμεσους (και δεν αναφέρομαι μόνο στα ελ επαγγέλματα) Αποσβέσεις δεν έχω κάνει ποτέ αν και είχα τη δυνατότητα αλλά όχι τη γνώση αν υπάρχει κάποιος λογιστής που έχει τις γνώσεις να ασχοληθεί με μηχανικούς και μπορείτε να προτείνετε θα ήθελα να το γνωρίζω Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση να παρακαλέσω αν υπάρχει κάποιος να μου στείλει με pm γιατί ειλικρινά έχω απελπιστεί.....
  3. Επίσης είναι και υποχρέωση των βασάδων να έχουν και συντελεστή ασφαλείας πάνω σε αυτά τα φορτία αλλα είναι ψιλά γράμματα στην Ελλάδα.
  4. Δεν ανήκει στο πεδίο των γνώσεων μου ( μηχ.μηχανικός) αλλά θα το ήθελα να ρωτήσω απο προσωπικό ενδιαφέρον αν γνωρίζει κάποιος απο εσάς αν έχει γίνει κάποια καινούργια πράξη εφαρμογής στο μαρούσι ή αν προβλέπεται κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει. Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η περιοχή του Αγ.Θωμά (με τις γνωστές ιστορίες με MALL και ΗΛΙΔΑ). Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
  5. Γνωρίζει κανείς απο την εμπειρία του στο Δήμο Καλλιθέας η πολεοδομία τι ζητάει για νομιμοποίηση προ του 1955?
  6. Την βρήκες την άκρη? Νομίζω οτι τα έργα ΑΠΕ είναι σε κατηγορία Αα (χαμηλού κινδύνου) Κ.Α. 39 Λοιπές βιομηχανίες - Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας οπότε δε χρειάζεται μελετη πυροπροστασίας απλά θέλει μόνο πιστοποιητικό απο Π/Υ το οποίο το δίνουν μετά απο αυτοψία και αφού καταθέσεις και ένα αντίγραφο με τις κατόψεις. (ΚΥΑ 1589/2006). Έχω κάπου λάθος? Άλλη άποψη ή εμπειρεία?
  7. Επειδή έχω ασχοληθεί και εγώ με τη περίπτωση που γράφεις στη Λαυρεωτική και έφτασα να απευθυνθώ και σε δύο γραφεία διευθυντών υπηρεσιών του ΥΠΕΧΩΔΕ αλλα και στο προιστάμενο της εκεί πολεοδομίας σου γράφω τα εξής: 1.στ. Άλλες περιοχές ή ζώνες που υπάγονται σήμερα σε ειδικό καθεστώς χρήσεων γης, βάσει του οποίου δεν επιτρέπεται η χωροθέτηση εγκαταστάσεων εκμε− τάλλευσης της ηλιακής ενέργειας και για όσο χρόνο ισχύουν.( Απο χωροταξικό). Ως γνωστόν στην Ελλάδα ότι δεν υπάρχει γραπτά δεν ισχύει. Συνεπώς αφου οι χρήσεις δεν λένε και φωτοβολταικα δεν μπαίνει τίποτα (με την ερμηνεία της πολεοδομίας). 2. Όσον αφορά τη παλαιότητα του φεκ (1998 όπως σωστά αναφέρεις) θα πρέπει να ξέρεις οτι έχει βγει και συμπληρωματικό φεκ χρήσεων για τη λαυρεωτική του 2003 αν δε κάνω λάθος όπου και πάλι δεν αναφέρει φωτοβολταικά. Νομίζω οτι δε πρέπει να ξανασχοληθεί κανείς με αυτό το νόμο γιατί το έγκλημα ήταν προμελετημένο..... υ.γ Η πρώτη επίσκεψη στο προιστάμενο της πολεοδομίας έγινε λίγο μετά αφότου βγήκε το εν λόγο φεκ για τα φ/β 20kw στα εκτός σχεδίου κλπ Του το έδωσα να το διαβάσει και η απάντησή του ήταν: Και τί δηλαδή, επειδή επιτρέπει η απόφαση να μπούν φωτοβολταικά στις εκτός σχεδίου θα πρέπει να γεμήσει όλη η Λαυρεωτική φωτοβολταικα? ΝΤΟΙΝΓΚ!!
  8. Εγώ ειρωνικά το ανέφερα γιατι ο συνάδελφος μηχανικός που εργάζεται στη πολεοδομία θέλει να διαφυλάξει το περιβάλλον κόβωντας τα φωτοβολταικά.
  9. Ειναι καμία στην ευρύτερη περιοχή της λαυρεωτικής? 'Η έχεις καμια έγκριση υπόψιν σου που να έχει πάρει κάποιος εκεί?
  10. υπάρχει κανείς που να του έχει πάει το χαρτί του ΥΠΟΙΟ ή η όλη διαδικασία ξεκινάει μετά τις 9/10?
  11. Πάντως στις εκτός σχεδίου περιοχές με ΖΟΕ δηλ π.χ Μεσόγεια, Λαυρεωτική δε μπαίνει πανέλο ούτε απο αυτά που έχουνε τα κομπιουτεράκια χειρός στο έδαφος παρα μόνο σε δώμα. p.s Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν κινήσεις για την αλλαγή των Ζ.Ο.Ε απο τον οργανισμό ρυθμιστικού σχεδίου, και σε περίπτωση όπου έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έχει κανείς κάποια προεπισκόπηση του ή που μπορω να την βρώ (αν μπορώ)...
  12. Σύντομα θα εκδικαστει και υπόθεση κακοτεχνίας δικτύου. Για αυτό ψάχνω να δώ αν υπάρχει καμια απόφαση με το ίδιο θέμα θα με βοηθούσε πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.