Μετάβαση στο περιεχόμενο

tgav

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

tgav's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πρόσφατα έκανε ένας διορθωτική δήλωση. Η αγορά έγινε το 1977.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση dimitris GM. DIMITRIS 80, ο πελάτης μου αγόρασε τμήμα αγροτεμαχίου(όχι αξ'αδιαιρέτου) πολύ πριν την κύρωση πράξη εφαρμογής. Σήμερα στους πίνακες αναφέρεται ο ιδιοκτήτης του αρχικού αγροτεμαχίου(για όλα τα οικόπεδα που πούλησε, σαν ένα ενιαίο), γι'αυτό απαιτείται διορθωτική δήλωση. Μάλλον δεν γίνεται να κάνω τακτοποίηση πριν τη διορθωτική. Και πάλι ευχαριστώ.
  3. Δεν έχει δηλώσει την ιδιοκτησία του στον πίνακα της πράξης εφαρμογής(στον πίνακα αναφέρεται ο αρχικός ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου). Προσωρινά δεν θέλει να μεταβιβάσει, απλά να τακτοποιήσει. Γίνεται να κάνει τακτοποίηση χωρίς τελική ιδιοκτησία, με τους τίτλους αγοράς που διαθέτει πριν τη πράξη εφαρμογής?
  4. Υπάρχει δυνατότητα υπαγωγής αυθαιρέτου στο νόμο 4178/2013, σε περίπτωση που δεν έχει γίνει διορθωτική δήλωση πράξης εφαρμογής από τον ιδιοκτήτη για την ιδιοκτησία του? Η απάντηση από συμβολαιογράφους ήταν αρνητική.
  5. Για σύνδεση με ΔΕΗ. Νομίζω ότι τελικά για εκείνη την περίοδο, επειδή όντως δεν υπήρχε ΕΚΚΟ, το κόστος ορίζεται από αναλυτικό υπολογισμό.
  6. Χρειάζομαι τα δεδομένα υπολογισμού του ελαχίστου κόστους κατασκευής οικοδομής για οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 1991. Το πρώτο στάδιο εργασιών(φέρον οργανισμός, τοίχοι πλήρωσης, επιχρίσματα, κεραμοσκεπή) ολοκληρώθηκε το 1993. Οι υπόλοιπες εργασίες ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν 2012. Σήμερα πρέπει να γίνει η οριστική σύνδεση με Δ.Ε.Η. και απαιτείται από την Δ.Ο.Υ. το Ε.Κ.Κ.Ο. για τον έλεγχο τιμολογίων όλων των εργασιών. Ευχαριστώ.
  7. Δεν γίνεται δηλαδή το α) να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και το β) απλά να έχει το κτήριο χωρίς να έχει δυνατότητα εκ νέου δόμησης? ευχαριστώ
  8. ΔΕΔΟΜΕΝΑ -Εμβαδό οικόπέδου: 890τ.μ.(διαστάσεις: 13*69). -Πρόσωπο σε δημοτίκη οδό οι δύο απέναντι πλευρές μήκους 13 μ.(το οικόπεδο ανάμεσα στους δρόμους). -Κτίριο 260τ.μ εφαπτόμενο στη μία πλέυρά(δημοτική οδός). -Ελάχιστο εμβαδό αρτίοτητας για νέο οικόπεδο 500τ.μ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ Είναι δυνατή η κατάτμηση του οικόπέδου σε δύο τμήματα, α)500 τ.μ. και β) 390τ.μ.(στο β) περιλαμβάνεται το κτίριο), έτσι ώστε το α) να είναι άρτιο και οικοδομίσιμο? Το β) θα έχει δυνατότητα εκ νέου δόμησης μετά απο κατεδάφιση? ΠΑΤΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1.τα δύο τμήματα θα έχουν πρόσωπο σε δημοτική οδό 2.η άδεια για το κτήριο έχει εκδόθει για το σύνολο του οικοπέδου(890τ.μ.)
  9. Σε συγκρότημα διώροφων κατοικιών ποιο έντυπο χρησιμοποίουμε για τον υπολογισμό Ε.Κ.Κ.Ο.Το έντυπο β για μονοκατοικίες ή το έντυπο α για κατοικέις πλην μονοκατοικιών ?Υπόψιν ότι θα πουληθούν σαν κάθετες ιδιοκτησίες.
  10. Οι αλλαγές αυτές στις αντικειμένικές αξίες θα επηρεάσουν το πρόστιμο της ρύθμισεις αλλαγής χρήσης(Ν.3843/2010)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.