Μετάβαση στο περιεχόμενο

lisasimpson

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lisasimpson

  1. Καλησπέρα, εχω το ίδιο πρροβλημα εδω και 2 εβδομάδες, δεν γνωριζαν απο την τηλεφωνική εξυπηρετηση ούτε απο το τοπικό ΕΦΚΑ.. Δεν μου αποθηκευει το Νεο έργο, ουτε ανοιγει τον πινακα 3 κολλαει
  2. Καλημέρα σας, σε περίπτωση αυθαίρετου ασανσέρ σε τριώροφη οικοδομή που καταλαμβάνει χώρο ιδιοκτησιών (οριζόντιες ιδιοκτησίες), θεωρείτε σωστό να το αντιμετωπίσω 1) με αναλυτικό και συναίνεση ιδιοκτητών; 2) ή μήπως να γίνει διαμερίσματωση σε κάθε ιδιοκτησία ξεχωριστά;
  3. Μίλησα Δευτέρα με γραμματεία του υπουργείου που μ είπε ότι από σήμερα θα μπορώ να τις επεξεργαστώ ώστε να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου ωστόσο δεν μπορώ, μετά μου είπαν να τις διαγράψω και να κάνω νεες αιτησεις αλλά δεν υπάρχει η δυνατοτητα για νέα αίτηση στην ΠΑΜΘ, εννοείται έχω στείλει email καμία απάντηση.. τέλος μ είπαν ότι θα πρέπει να ενημερώσουν την εταιρεία πληροφορικής και να μ απαντήσουν.
  4. Παιδιά τι κάνατε με τις περιπτώσεις μεμονωμένων διαμερισμάτων που μετατράπηκαν αυτόματα σε πολυκατοικίες (03.ε) και κόλλησαν εκεί ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.