Μετάβαση στο περιεχόμενο

laisman

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by laisman

  1. Δεν μπορούν ούτε στην ΔΟΥ να βγαλουν ταυτοτητα πληρωμής,λογω του ότι είναι εταιρία δεν τους δίνει το δικαίωμα το TAXIS.
  2. Για την υποβολή Φ.Ε.Μ. για εταιρίες μέσω taxis έχουμε καμμιά εξέλιξη ? Προσπαθώ να βρώ άκρη μέσω helpdesk και δεν μπορώ, πήγα στις εφορίες κανένας δεν ήξερε....
  3. Kostas K Τελικά τι έκανες με την άδεια, πες μας και εμάς γιατί έχω ίδια περίπτωση και δεν ξέρω τι να κάνω,
  4. Υπάρχει η σχετική νομοθεσία που το αναφέρει αυτό γιατι έχω μία άδεια εσωτερικων διαρυθμίσεων για καφε σνακ-μπαρ και μου ζητανε παθητική κ ενεργητική στην πολεοδομία.
  5. συγνώμη αλλα όταν λές 'για την δημιουργία κρεοπωλείου' εννοείς την άδεια λειτουργείας?
  6. για κτίριο του 85 (4όροφη οικοδομή) απαιτούνται 2 ή 1 έξοδοι διαφυγής?
  7. Αγαπητέ jbosdas αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σένα. Εχω 4όροφη οικοδομή και θέλω μόνο τον 1 κ 2 να τους κάνω ενοικιαζόμενα δωμάτια(ισόγειο κατάστημα και 3ος οικεία ιδιοκτήτη).η άδεια είναι απο το 1985(τετραώροφη οικοδομή με υπόγειο)(πριν την εφαρμογή του πδ71/88. το πρόβλημά μου είναι αν η οικοδομή θα υπαχθει στο αρρο 18(υφιστάμενα ξενοδοχεία) ή στο άρθρο 6.Σε όποιο και αν υπαχθώ πρέπει οπωσδήποτε να έχω 2 εξόδους διαφυγής?Αλλαγή χρήσης θα κάνω αφού πάρω την προεγκριση απο εοτ. και μια τελευταια ερωτηση:στην αλλαγη χρήσης απο κατοικία σε ενοικιαζόμενα δωματια χρειάζονται όλες οι μελέτες εκτος τα στατικά?πληρώνονται και οι επιβλέψεις? με συγχωρεις απο τον καταιγισμο των ερωτησεων αλλά είμαι νέος.
  8. παρομοίως..αν έχει κάποιος κάποιο πρότυπο ας το μοιραστεί μαζί μας Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! Ευχαριστώ, ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.