Μετάβαση στο περιεχόμενο

mastoras

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Chelmsford Essex
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

mastoras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το τζακι εχει ελλειψη οξυγόνου από κακό υπολογισμό καμινάδας. Αν όπως αναφέρεις ανοίγεις το παράθυρο όταν το ανάβεις πρέπει να δώσεις εξτρα οξυγόνο η μόνη λύση είναι να τοποθετήσεις σωλήνα στην ποδιά το τζακιού που θα φέρνει φρέσκο αέρα απο εξω στο χώρο καύσης. Πλαστικό σπυράλ αποχέτευσης θα κάνει τη δουλεία το πρόβλημα είναι πως θα το κρύψεις.
  2. Τό πρόγραμμα του ΕΑΠ είναι λίγο για αυτό τον κλάδο. Αν θες να κάνεις Μάστερ δες κατά Αγγλία μεριά ή καλύτερα κατα ΗΠΑ. Γιά Τζέντα χωρίς αδεια εργασίας χλωμό δεν θέλω να σε απογοητελυσω αλλά μην πιστεύεις 'οσα γράφουν οι ρεκρουτερς στο ιντερνετ. Φιλικά Δημήτρης
  3. Κόστος τροποποιησης μπορώ να σοθ δώσω με τιμές Αγγλίας κάτι που δέν νομίζω οτι βοηθά . Αν χρησιμοποιήσεις υτονκ επειδή χρησιμοποιής κολλά ο χρόνος είναι μειωμένος, το πόσο εξαρτάται από το μέγεθος του ανοίγματος. για την τελική επιφάνεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυψοσανίδα με κολλα (dot and dab). Ανάλογα με το μεγεθος των κουφωμάτων υπολογίζουμε μία με δύο ώρες το τεμάχιο σύμφωνα με τον Spon εχε υπόψη οτι ο χρόνος είναι ενδεικτικός και τον χρησιμοποιούμε σε κοστολογίσεις και προγραμματισμό έργου.
  4. Ορισμός για το τί είναι CM δεν υπάρχει οι ρόλοι που μπορεί να αναλαβει καποιος ειναι πολλοί. Για παράδειγμα καποιος που εχει πτυχείο CM μπορει να απασχοληθεί σαν Site Manager, Planner, Project Manager, Quantity Surveyor, Estimator, CDM coordinator κοκ. Δυστιχως στην Ελλαδα ο ρόλος δεν υπάρχει οπότε αν κανεις μάστερ θα πρέπει να ψαξεις για δουλεία στο εξωτερικό.
  5. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλα Αν κατάλαβα καλά τα κουφώματα σου είναι χωνευτά που σημαίνει οτι εχείς διπλοτοιχία. Αν σκεφτεσαι να τα αντικαταστήσεις για να εξοικονομήσεις ενέργεια με κάποια παρόμοιου τύπου δεν θα καταφέρεις και πολλα γιατί δεν αντιμετοπίζεις τις απώλειες απο cold bridges (θερμογέφυρες ?). Η σωστοτερη λυση είναι να βάλεις ανοιγόμενα αφού μονώσεις το κενό που θα αφήσουν τα παλιά κουφωματα. Γιά καλύτερη μόνωση χρησιμοποίησε υλικό με βάση την πολυουρεθάνη. Κλείσε το κενό της τοιχοποιίας με τούβλο ή υτονκ και μόνοσε με μεμβράνη το σημείο ένωσης εσωτερικού και εξωτερικού τοιχου. Τοποθέτησε την κάσα των κουφωμάτων κατευθείαν (ΟΧΙ ΜΑΡΜΑΡΟ) στον εξωτερικό τοιχο. Με αυτό τον τρόπο αποκλείεις τις θερμογέφυρες. Αυτός είναι ο τρόπος που τοποθετούν εξωτερικά κουφώματα στην Αγγλία.
  6. http://clariscad.googlepages.com/index.html Για mac osx δοκίμασε το cadintosh
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.