Jump to content

Giannis Kristo-fer

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

About Giannis Kristo-fer

 • Rank
  Νέο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  https://www.linkedin.com/in/giannis-kristo

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι φοιτητής μηχανολογίας στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε και έχει φτάσει η στιγμή να κάνω πρακτική άσκηση.. κλείνω θα έλεγα περισσότερο στα ενεργειακά αλλά επειδή με το που πάρω πτυχίο θέλω να φύγω για κάποιο διάστημα Αγγλία μάλλον θα είναι καλύτερο να κάνω σε κάτι πάνω στα θερμουδραυλικά η το φυσικό αέριο.. Ξέρετε μήπως να μου προτείνεται κάποια εταιρία γραφείο το οτιδήποτε που είναι καλά για πρακτική? Με αγχώνει λίγο το γεγονός πως σε μερικές εταιρίες σε εκμεταλλεύονται κάνοντας την αγγαρείες και στο τέλος δεν μαθαίνεις τίποτα.
 2. νομίζω πως μου αρέσει περισσότερο ο κατασκευαστικός τομέας, αν και επειδή μου αρέσει η επιχειρηματικότητα θα μου άρεσε και o τομέας παραγωγης και δοιηκησης.. γενικά όμως είμαι περισσότερο πρακτικός τύπος πάρα θεωρητικός άπλα μου αρέσει πολύ η επικοινωνία και η επαφή με κόσμο.. ποιες ειδικότητες είναι ευκολότερο να δουλέψεις κάποια χρόνια ώστε να αποκτήσεις μια κάποια εμπειρία ώστε μετά να δουλέψεις σαν ελεύθερος επαγγελματιας??
 3. antboton είμαι της απόψεις πως ακόμα και για να οδηγάς κάλα πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου είναι μια απλή έκφραση οκ δεν είναι και η ποιο επίσημη ατάκα άλλα νομίζω πως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.. ευχαριστώ για την διευκρίνιση για το Msc AAlex το hands on που αναφέρεις μου ακούγεται κάλο πιστεύω πως είμαι πρακτικός και από ότι βλέπω στην σχόλη μου κάποια προβλήματα τα λύνω ποιο άπλα από πολλούς συνάδελφους
 4. φίλε qwert θεωρώ πως σαν άτομο είμαι αρκέτα ευέλικτο και προσαρμοστικό οπότε δεν έχω και πολλές παραμέτρους π.χ. αυτό που με ρώτησες για το γραφείο η το εργοτάξιο δεν έχω θέμα το γραφείο θα με βολέψει ποιο κάλα όταν δεν θα είμαι και τόσο "νέος" άλλα το εργοτάξιο μου αρέσει γιατί πιάνουν τα χέρια μου. όσον άφορα τα λεφτά τάξει σε ποιον δεν αρέσουν άλλα κυρίως θα ήθελα να κάνω κάτι που μου αρέσει περνάμε σχεδόν την μίση μέρα μας στην δουλειά άρα και σχεδόν την μίση ζωή μας το κακό είναι πως δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς είναι αυτό... φέτος στην σχόλη αρχίσαμε λίγο σχεδιαστικά προγράμματα (solidworks) δεν τρελαίνομαι τελείως αλλά μου αρέσει αρκετά επίσης μου άρεσε το μάθημα των κατεργασιών στους τόρνους (αν και ήταν παμπάλαιοι) κάτι που μου αρέσει είναι η επιχειρηματικότητα και μερικά τεστ προσανατολισμού που έχω κάνει μου έχουν δείξει πως κατά 95% μου ταιριάζει ο επιχειρηματικός τομέας και κατά 80% ο πρακτικός οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι να δουλέψω κάπου αρκετά χρόνια ώστε να αποκτήσω εμπειρία και κάποτε να ανοίξω κάτι δικό μου η αν είμαι σε μεγάλη εταιρία να έχω τις προοπτικές για τις θέσεις της οργάνωσης παράγωγης.. βασικά επειδή το πεδίο του μηχανολόγοι είναι τεράστιο δεν ξέρω ακριβώς ποιοι είναι όλοι οι κλάδοι της μηχανολόγος και τι μπορώ να κάνω στον καθένα :-/ φίλε project.breeze μπορείς να μου πεις τι είναι το MSc?
 5. Καλημέρα συνάδελφοι είμαι ο Γιάννης πολύ νέο μέλος στο φόρουμ, είμαι 22 ετών και σπουδάζω εκπαιδευτικός μηχανολόγος στην Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε ενα σταυροδρόμι διότι δεν ξέρω ποιόν τομέα της μηχανολογίας να ακολουθήσω.. Ενοείτε πως για εκπαιδευτικός το έχω βγάλει απο το μυαλό μου και επίσης κατά 99% θα φύγω εξωτερικό λογικά Λονδίνο γιατί εδώ δεν βλέπω καμία προοπτική. Με ποιο αντικείμενο μου προτείνετε να ασχοληθώ αξίζει να κάνω κάπου κάποια εξειδίκευση κατι... ? κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.