Μετάβαση στο περιεχόμενο

stefanos 29

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Λάρισα

stefanos 29's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.Είμαι πολύ άτυχος πάντως,αν δεν έχω πρόβλημα με τα κριτήρια, να χάσω για 2 εβδομάδες την επιδότηση στη στέγη.Θα έβαζα τη στέγη και τα κουφώματα στο πρόγραμμα και δεν θα έβαζα τον λέβητα.Τέσπα θα δούμε.
  2. Γεια σας παιδιά.Μηχανολόγος είμαι,αλλά επειδή απασχολούμαι στη βιομηχανία,δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πρόγραμμα. Λοιπόν,το σπίτι μου έχει άδεια το 1983 και επειδή το είχα πάρει απόφαση οτι δεν μπαίνω στο πρόγραμμα,αποφάσισα να ξεκινήσω ανακαίνιση.Μόλις τελείωσα τη στέγη(8000 euro) και σε μια εβδομάδα θα μπουν καινούρια κουφώματα(7500 euro).Eπίσης σκοπεύω να αλλάξω και λέβητα(μάλλον θα βάλω πέλλετ,οπότε γύρω στα 4000 euro επιπλέον).Σήμερα έμαθα οτι αλλάξαν τα κριτήρια και υποθέτω οτι μπορώ να μπω στο πρόγραμμα.Τι να κάνω????
  3. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.Ελπίζω να πετύχω τίποτα(αν και λίγο χλωμό),γιατί ακόμη και 5 ένσημα να γλιτώσω,λεφτά είναι και αυτά.
  4. Καλημέρα κύριοι.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω προχωρήσει σε έκδοση άδειας για προσθήκη ορόφου σε ήδη υφιστάμενη μονοκατοικία.Τα ένσημα που μου έβγαλε το ΙΚΑ (για 67m^2 κύριους χώρους και 9,5m^2 υμιυπαίθριους) είναι 101.Κάνοντας τον υπολογισμό 67*1,35+9,5*1,03 όντως βγαίνουν τόσα ένσημα.Λαμβάνοντας όμως υπόψη οτι είναι προσθήκη ορόφου οπότε δεν έχει εκσκαφές και οτι δεν θα έχει πλάκα και από πάνω,αφού θα τοποθετήσω σκεπή κατευθείαν, μήπως είναι υπερβολικά τα ένσημα?Επίσης από τη μια πλευρά θα εφάπτεται με άλλη οικοδομή ένας τοίχος.Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο πολιτικός μηχανικός που δεν κατέθεσε σωστά τον πίνακα 1 ή να απευθυνθώ στο ΙΚΑ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.