Jump to content

Παπα-Mike

Core Members
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Παπα-Mike last won the day on December 25 2014

Παπα-Mike had the most liked content!

Community Reputation

85 Καλή

3 Followers

About Παπα-Mike

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Athens
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "και προσβληθείς ως μισθωτός μηχανικός" Δηλ. τι εννοείς, ότι αν είσαι γραμμένος στο ΤΕΕ και έρθει και σου πεί κάποιος ότι είσαι "μακάκας" γράφεσαι αυτόματα στο ΤΣΜΕΔΕ ; Υποθέτω ναι, στην περίπτωση όμως που αποκλειστικά είσαι μακάκας.όμως . . (ή οποιαδήποτε ανάλογη προσβολή). Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
 2. Ψυχραιμία, η αύξηση των εισφορών θα εξισορροπηθεί πλήρως με 1000 Eυρώ σε κάθε οπαδό του (M)ΠΑΟΚ (+ πέτσινο Κύπελλο). Έχετε και παράπονο ...
 3. @imhotep Προσωπικά βλέπω ότι η υπόθεση θα σεξουαλιστεί έτι περαιτέρω... Oψόμεθα !
 4. Nαι, υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να εκδοθεί ενημερότητα στο tsmede.gr. Nέα ταλαιπωρία ... Χρόνια πολλά.
 5. Συνάδελφοι, λίγο άσχετο το ζήτημα και όχι τόσο σημαντικό ως προς τα προηγούμενα αλλά : που απευθυνόμαστε όταν τα ατομικά μας στοιχεία στον ΕΦΚΑ είναι λανθασμένα ; Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία ; Ευχαριστώ.
 6. Ψυχραιμία, σε 2-3 μέρες θα είναι Ο.Κ.
 7. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ 2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016 Σήμερα, 29-12-2016, η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών έκανε παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας για να ενημερωθούμε σχετικά με την παράταση καταβολής εισφορών του 2ου εξαμήνου 2016. Συζητήθηκαν και άλλα θέματα που μας αφορούν, όπως οι πρόσφατες αποφάσεις ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ και ΕΤΑΑ και η στάση του υπουργείου απέναντι σε αυτές, θέματα παγώματος, ρυθμίσεων και διαγραφών οφειλών, επίδομα ανεργίας ασφαλισμένων ΕΤΑΑ, ασφάλιση ιδιότητας μηχανικών, κατασχέσεις, ΚΕΑΟ. Αναλυτικά σχετικά με την παράταση καταβολής των εισφορών του 2ου εξαμήνου του 2016 η απάντηση που λάβαμε από τους αρμόδιους είναι ότι δεν θα δοθεί καμμία παράταση, παρά τις εισηγήσεις προς το υπουργείο των φορέων (ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΑΑ, ΤΕΕ), στις οποίες ζητείται παράταση μέχρι 31/03/2017. Όπως μας ενημέρωσαν, η απόφαση μη παράτασης, αποτελεί πολιτική απόφαση του ίδιου του υφυπουργού Πετρόπουλου και δεν προέρχεται από πίεση από άλλους εξωτερικούς παράγοντες (θεσμούς κλπ). Η «επιχειρηματολογία» που μας εξέθεσαν για αυτή την απόφαση είναι η παρακάτω: - Μας ανακοίνωσαν ότι οι μηχανικοί έχουν πάρει ήδη πολλές παρατάσεις και δεν πρέπει να τους δοθεί ξανά παράταση γιατί αυτό είναι το "κοινωνικά δίκαιο". - Μας ανακοίνωσαν επίσης ότι οι ασφαλισμένοι πρέπει να πληρώνουμε τις εισφορές μας για να παίρνουν οι νυν συνταξιούχοι τις συντάξεις τους. Χαρακτηριστικό του απαράδεκτου ύφους τους μάλιστα είναι ότι μας ρώτησαν εάν επιθυμούμε να μην τις λάβουν. Για τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν όσο και για το παραπάνω θέμα, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στους συναδέλφους.
 8. Aς υποθέσουμε ότι δεν πληρώνουμε αύριο το Β' 2016 και έχουμε και μια ρύθμιση. Aφού καταστεί εκπρόθεσμο το Β' 16 και χάσουμε τον διακανονισμό, μπορούμε να κάνουμε νέο διακανονισμό για το συνολικό χρέος ; Τhanks in advance.
 9. "Να προσθέσουμε και την "αψογη & κατατοπιστικότατη" ενημερωση απο τα γιδια του ταμείου για τα αναδρομικα στην αρχικη σελιδα του ΤΣΜΕΔΕ." Πιστεύω το πρόβλημα αυτό επιλύεται με μια βόμβα Ναπάλμ. . .
 10. Eίναι ενδιαφέρον ότι η επίκληση των @@ είναι η συνηθέστερη κατακλείδα σε μια ελληνική συζήτηση.
 11. "αν σου δωσει την αυξηση κοροιδω εισαι καθεσε..." Aριστούργημα, αριστούργημα...
 12. Eίναι μάλλον εντελώς ηλίθιο να ρωτάς κάτι τέτοιο σε ένα forum.
 13. Α) Κάνεις 200 αιτήσεις για υποτροφία στο εξωτερικό και βρίσκεις και μια δουλεια. Οι ΗΠΑ είναι ιδανικές. Β) Κάνεις 200 αιτήσεις για υποτροφία στο εξωτερικό και βρίσκεις και μια δουλεια. Οι ΗΠΑ είναι ιδανικές. Γ) Κάνεις 200 αιτήσεις για υποτροφία στο εξωτερικό και βρίσκεις και μια δουλεια. Οι ΗΠΑ είναι ιδανικές. αμα είσαι αγοράκι ξεχνάς τον στρατό και τα άλλα τραγελαφικά. ... Συμβουλές της πλάκας, από δήθεν επαγγελματία σύμβουλο καριέρας. Σόρρυ κιόλας ...
 14. Ρε παιδιά, πολύ ελεύθερο χρόνο δεν έχετε ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.