Μετάβαση στο περιεχόμενο

Geofan

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Geofan

  1. Δεν είναι σωστές οι πληροφορίες που δίνεις. To GLM 80 έχε IP 54, τυπική ακρίβεια +/- 1.5 mm, περιοχή έμεσης μέτρησης απόστασης με χρήση γωνίας +/-60°, μέτρηση κλίσης 0°–360° (4x90°)C). Όσο για τους ελέγχους για μετρήσεις 1mm ή και μαλιστα μικρότερη!, το αφήνω - σχετικά - ασχολίαστο
  2. Δεν συγχέω τις παρεχόμενες υπηρεσίες γιαυτό άλωστε μίλησα για επιπλέον λειτουργίες. Μιλάω για την ποιότητα που βλέπουμε και αφού το χρησιμοποιήσουμε κάποιες φορές. Αν σκίζονται τα πλαστικά σε λίγες εβδομάδες τότε τι θα μείνει από τη συσκευή στα 3 χρόνια που δίνει εγγύηση η Bosch?Κι εγώ έχω τα 2 Bosch και το D3 και τα ξερω καλά. Και όπως έχω ήδη πει: Το GLM 80 έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το DLE 70 υστερεί όμως κραυγαλέα στην απτή ποιότητα - και όχι μόνο- σε σχέση με τα Disto.
  3. Μάλλον αντίθετα είναι τα πράγματα. Το DLE 70 είχε κάποια σοβαρά "προβληματάκια" . Για παράδειγμα δεν ανταποκρινόταν άμεσα τα πλήκτρα και αναγκαζόσουν να πατας και δεύτερη φορά ή να χώνεις βαθιά το νύχι.. Τo glm 80 εκτός από τις επιπλέον λειτουργίες που διαθέτει έχει και σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το DLE 70. Παρ όλη όμως την αναβάθμιση υστερεί κραυγαλέα στην απτή ποιότητα - και όχι μόνο- σε σχέση με όλα τα μοντέλα της Leica.
  4. Με αναζήτηση θα το βρεις εύκολα στο google και σε ελληνικές σελίδες Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  5. Νομίζω πως με το BOSCH WALLSCANNER D-TECT 150 κάνεις άνετα τη δουλειά σου και σε λογική σχετικά τιμή. Εντοπίζει οπλισμό μέχρι 15 cm βάθος.
  6. Για πολιτικό μηχανικό θα ήταν ιδανική περίπτωση. Ένας φίλος έψαχνε κάτι σ αυτά τα επίπεδα τιμής. Σίγουρα αξίζει 1000 ευρώ ειδικά αν είναι καλοσυντηρημένο. Εγω πάντως δεν θα αγόραζα σήμερα όργανο που δεν θα ήταν no prism 200m τουλάχιστον. Υπάρχουν επιλογές στα 3 έως 5 χιλιάρικα πολύ αξιόπιστες.
  7. Τις προδιαγραφές του τοπογραφικού και γενικότερα του εξοπλισμου του κατασκευαστή στη δημοπρασία κάποιου έργου δεν τις καθορίζει κάποιος νόμος. Τις καθορίζει απλά ο κύριος του έργου.
  8. Των 7" συνήθως άποκλείονται όταν υπάρχουν προδιαγραφές για το γεωδαιτικό σταθμό που θα χρησιμοποιηθεί σε κάποιο δημόσιο έργο για παράδειγμα, αν και κανείς δεν το ελέγχει αυτό στην πράξη.
  9. Σχετικά με το GTS 702 το γνωρίζω πολύ καλά το έχω δουλέψει πολλά χρόνια. Οταν βγήκε στην αγορά το 1995 ήταν πολύ πρωτοποριακό παρ ότι παρουσίασε κάποιες παιδικές ασθένειες στην άρχή. Εχει πολύ ποιοτική κατασκευή και είναι ακριβές και ανθεκτικο σε πολύχρονη εργασία. Eχει πλήρη προγράμματα και δεν έχει να ζηλέψει κάτι απ τα νεώτερα όργανα σ αυτο το θέμα. Με τα χρόνια στο ανέβασμα συντεταγμένων ξέχούσε κάποια σημεία. Στην κατώτατη ταχύτητα που ανέβαζα τελευταία δεν παρουσίαζε κενά. Φυσικά δεν είναι no prism. Αν εχεις βρει καποιο μεταχειρισμένο εξαρτάται απ την τιμή αν συμφέρει να το αγοράσεις. Βλέπεις ότι υπάρχουν όργανα καινούργια με 2 χρόνια εγγύηση, των 5" με 200 ή 300 μ no prim από 3000 περίπου. Όλα εξαρτόνται απ την τιμή και απ το αν θέλεις λειτουργία no prim. Σε κάλυψα?
  10. http://www.geometriki.com Ηλεκτρονικό και φυσικό ισόγειο κατάστημα στην Πάτρα. Geokon έχει όλες τις τιμές on line!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.