Μετάβαση στο περιεχόμενο

cousteau2

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

cousteau2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να αυξήσεις τη διατομή του Κ6 και να εξασφαλίσεις την αγκύρωση του κυρίως οπλισμού των Δ7.1 και 6.1 στα αντίστοιχα υποστυλώματα. Επίσης σημασία έχει το πόσο μεγάλο είναι το μήκος και το πλάτος του προβόλου για να δεις αν θα χρησιμοποιήσεις βεντάλια ή όχι.
  2. Αν δεν εχει αρτιοτητα το οικοπεδο κανε τα εξης: 1ον) Τσεκαρε πανω την καλυψη του οικοπεδου. Αν δεις οτι μπορει να δημιουργηθει κατοψη που να εξαντλει καλυψη τουλαχιστον 40 % (οπως δλδ στους ορους δομησης της περιοχης) τοτε ολα καλα ως εδω. Επισης πρεπει να ειναι δυνατον να εγγραφεται κτιριο ελαχιστης διαστασης 5 μ. και 50 τ.μ. επιφάνεια τουλαχιστον. Κατανοητα ως εδω ? Συνεχιζουμε... 2ον) Τσεκαρε επισης το παλαιοτερο μετεγεγραμμενο συμβολαιο του οικοπεδου. Αν διαπιστωσεις οτι το οικοπεδο υφισταται ως εχει (χωρις κατατμησεις - συνενωσεις κτλ) σε παλαιοτερο συμβολαιο το οποιο να εχει μεταγραφει στο υποθηκοφυλακειο πριν απο το ετος 1977, τοτε το οικοπεδο δυναται να οικοδομηθει με τους περιορισμους του Νομου 1337 / 1983. 3ον) Κοιταξε να δεις τις περεκκλισεις της περιοχης οσον αφορα τους ορους δομησης και γραψε τους εδω για να σου πω ποση μειωση στο Σ.Δ. θα εχεις. Αν και νομιζω οτι μπορεις να ζητησεις ευνοϊκους ορους δομησης υστερα απο Ε.Π.Α.Ε. οσον αφορα το Σ.Δ. ειδαλλως αν θες να δημιουργησεις αποκλειστικα κατοικιες μπορεις να το πας με διαταξεις για χαμηλα κτιρια που σε συμφερει περισσοτερο... Το σιγουρο ειναι οτι το οικοπεδο ειναι ολιγον προβληματικο...
  3. Με ταλαιπωρει μια ομοια περιπτωση... Δλδ εν δυναμει πελατης, με δηλωμενο επαγγελμα αγροτης, μου ζητα να του βγαλω Αδεια Αγροτικης Αποθηκης 180 τ.μ. λιθοκτιστη την οποια προκειται να χρησιμοποιησει ως κατοικια... Ξερω ξερω... μη βαρατε... Θα δω ποσο βγαζει η αμοιβη και θα κοιταξω να τον πεισω να βγαλει για κατοικια... Αυτα που προκειται να κανω και θα ενημερωσω το εδω φορουμ: 1ον Επιδοτειται στα μισα ενσημα και στην οικοδομικη αδεια η αγροτικη αποθηκη? Αν ναι, θα το μαθω απο τη διευθυνση Γεωργιας και απο το ΙΚΑ... 2ον Εχει παρει το αυτι μου το παρακατω: Επιδοτειται στα μισα ενσημα και στην οικοδομικη αδεια η ΚΑΤΟΙΚΙΑ σε χωραφι? Όταν λεω κατοικια δεν την εννοω ως ΓΟΚ αλλα πιθανως ως αγροικια-καταλυμα για τους αγροτες που εργαζονται στα χωραφια τους. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, θα το μαθω και αυτο ομοιως και θα ενημερωσω... Στο μεταξυ αν ξερει κανεις τιποτε, ριχτε το συναδέλφια ! 3ον Ασχετο αλλα σχετικο: Θα μαθω επισης αν η επιδοτηση η οποια δινεται στα ενσημα και στην οικοδομικη αδεια να εχει ως βασικη προυποθεση τη ΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.