Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xasimo

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xasimo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λαμβανω την τιμη να σας ενημερωσω οτι η ενισχυση τουλαχιστον στον δικο μου λογαριασμο κατατεθηκε. Περνοντας απο ενα atm σημερα πηγα να ενεργοποιησω την καινουργια μου καρτα και προς εκπληξην μου ειδα να εχουν κατατεθει 350 ευρω (τοσο ηταν το δικο μου ποσο ενισχυσης). Δεν περιμενα χρηματα απο πουθενα αλλου στον συγκεκριμενο λογαριασμο οποτε υποθετω πως ειναι της ενισχυσης. Με καθε επιφυλαξη πιστευω πως ειναι αυτα. Κατατεθηκαν στις 27.07.2016.
  2. Χαιρετε σε ολους! Διαβασα το θεμα προσπαθοντας να μεταφρασω το βιογραφικο μου για να το στειλω στο εξωτερικο. Λοιπον οποτε συνοψιζοντας το γραφω "Β.Sc. in CIvil Engineering" ....??? Eχω ψιλομπερδευτει να πω την αληθεια, Αλλα γραφοντας ενα σκετο CIvil Engineering δεν γινεται διαχωρισμος αναμεσα σε εμας και τους Διπλοματουχους Πολ.Μηχ. Θα εκτιμουσα την γνωμη σας καθως πρεπει να το στειλω αμεσα.
  3. Καλησπερα σας μηπως γνωριζει κανενας αν τωρα με τα βιοκλιματικα κτιρια εχει αλλαξει τιποτα για μελετη φωτεισμου-αερισμου ? ισχυει δηλαδη το 10% για φωτεισμο και το 5% για αερισμο η εχει αλλαξει κατι?
  4. Καλησπερα σας ψαχνω αν εχει βγει διευκρινιστική εγκύκλιος.....αλλα τιποτα.... εσεις βγαλατε ακρη τελικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.