Μετάβαση στο περιεχόμενο

alla6

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by alla6

  1. Θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει,γιατί αφού μεγαλύτεροι εξώστες κατα 10%,υπάγονται στις ρυθμισεις και τακτοποιουνται, ακομα και αν βρισκονται άνωθεν κοινοχρηστου πολης,επίσης τακτοποιούνται αυθαιρεσίες σε κοινόχρηστο αν εμπίπτουν στην ιστ παράγραφο κατηγορία 3,δεν μπορείς να τακτοποιήσεις αυθαιρεσίες που βρίσκονται σε νομίμως υφιστάμενο εξώστη(ερωτοαπάντηση 21) και μιλάμε για τα γνωστά στέγαστρα. Καταρχήν απο το κείμενο του 4178 δεν προκύπτει πουθένα αυτή η απάντηση και εκτός αυτού,αν έχω βγει στο πεζοδρόμιο με το έτσι θέλω είμαι εντάξει ενώ αν έχω κάνει αυθαιρεσία εντός της ιδιοκτησίας μου είμαι εκτός νομου!Που είναι η λογική σε αυτο?
  2. Έχω δύο αποθηκες 18 και 16τμ τσιμεντόλιθες χωρίς αδεια και χωρίς άλλο κτίσμα στο οικόπεδο,τις οποίες σκόπευα να δηλώσω σαν βοηθητικούς χώρους κατηγορίας 5 και απλά ήθελα να επιβεβαιώσω αν έπρεπε να δηλώσω σαν είδος χρήσης υπηρεσίες.Έστειλα mail στο υπεκα και μου απάντησαν ότι ναι μεν η χρήση είναι υπηρεσίες αλλά πρέπει να δηλωθούν σαν κύριοι χώροι! Συμφωνείτε με αυτό;Δεν ισχύει πλέον ότι οι αποθήκες είναι βοηθητικοί ή μήπως δεν μπορώ να έχω μόνο βοηθητικό χώρο χωρίς να υπάρχει καθόλου κύριος; Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.