Μετάβαση στο περιεχόμενο

konioux13

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by konioux13

  1. Συναδελφοι καλησπέρα, θα ηθελα την βοηθεια σας ως προς μια δηλωση: προκειται για μια αποθήκη στον ακαλυπτο χωρο οικοπέδου που κατασκευάστηκε με αδεια το 1979. Ο γοκ 73 το επέτρεπε! η αποθηκη αυτή αλλαξε χρήση σε κατοικία. θα ηθελα να μάθω πως δηλώνεται στο σύστημα. τα τετραγωνικα στη αλλαγης μπαίνουν με μειωτικό συντελεστη, χωρις υπερβαση δομησης και επιλέγω το κουτακι της αλλαγης χρήσης ή τα βαζω ολα υπερβαση κυριων χώρων κατηγορίας 4 χωρις αλλαγη χρησης και το αντιστοιχο ποσοστο της υπερβασης? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα συναδελφοι, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την δηλωση στο παρακάτω: με τον Γοκ 73 κατασκευαστηκε με αδεια το 1979 5οροφη οικοδομη και βοηθητικο κτισμα στον ακαλυπτο χωρο οπου τοτε επιτεπόταν. Ο ιδιοκτητης αυτον τον χωρο (αποθηκες)τον μετέτρεψε σε χώρο κύριας χρησης κατοικίας. Το συγκεκριμενο κτισμα εχει και χιλιοστα επι του οικοπέδου. Ρωτω λοιπον και ζητω την γνωμη σας πως πρεπει να το δηλώσω?? τα τετραγωνικα τις υπερβασης ειναι με μειωτικο συντελεστη? επιλεγω αλλαγυη χρησης 'η οχι? Παρακαλώ για την βοηθεια σας. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  3. Συναδελφοι καλησπέρα. Μια ερωτηση πανω στο θέμα.Δηλαδή αν δεν θελεις να κανεις Η/Χ μπορεις να κάνεις ολοκληρο το 35% εξώστες?
  4. Καλημέρα, Μήπως έχει κανείς καμία τεχνική έκθεση για άδεια μικρής κλίμακας για να καταλάβω και πόσα πρέπει να γράψω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Συνάδελφοι ευχαριστω για τις πολυτιμές συμβουλες σας. Νομιζω πάντως οτι όντως η προσθηκη ξεπερναει τον εαυτό μου... θα προσπαθήσω όμως! Δεν εχω να χασω τίποτα. θα επανέλθω με απορειες στην πορεία! Ευχαριστώ και παλι.
  6. Συναδελφοι ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Δυστυχώς δεν εχω την καταλληλη εμπειρια για ενα τετοιο θεμα ειδικα σε προσθηκη σε κτιριο του 59! θα το ψαξω το θέμα πάντως και θα δω τι θα κανώ...θα επανέλθω με περαιτερω απορείες στην πορεία! Ευχαριστώ και πάλι!
  7. Φίλοι/ες συνάδελφοι καλημέρα σας! Είμαι νέος μηχανικός και έχω αναλάβει την μελέτη προσθήκης β και γ ορόφου σε υπάρχον υπόγειο ισόγειο και α όροφο. Η μελέτη του υπάρχοντος έχει γίνει με το β.δ. του 1959 χωρίς τις τροποποιήσεις του (84, 85). Η πολεοδομία τα σχέδια και τους υπολογισμούς τα έχει σε "μικροφιλμ" και δεν μπορεί να μου τα εκτυπώσει. Από τον ιδιοκτητη όμως έχω κάποιους ξυλοτύπους και κάποια δήλωση επάρκειας από μια υπέρβαση που έχει γίνει, εγκεκριμένα όμως σχέδια δεν έχω καθόλου!στους ξυλοτύπους που έχω όμως και τις δηλώσεις των μηχανικών δεν υπάρχουν καθόλου οπλισμοί σε υπ/τα και δοκάρια παραμόνο οι διατομές τους. Τα μονα σιδερα που δείχνονται είναι αυτά των πλακών. Από επί τόπου έλεγχο δικό μου δεν υπάρχουν αναμονές στο δώμα! Οι ξυλότυποι που έχω δείχνουν 6 τοιχία διαστάσεων (0.20x1.10) στη περίμετρο του κτηρίου και 3 υπ/τα διαστάσεων (0.35x0.40 και 0.40x0.50). Πως πιστεύεται πως πρέπει να λειτουργήσω στην προκειμενη περίπτωση? Αξίζει να ασχοληθώ ή και να βγει η μελέτη, με ότι ενισχύσεις και να γίνουν ,θα έχει πρόβλημα εξαιτίας ανεπάρκειας των αναμονών? ─────────────────────────────────── Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία σε ολόκληρο το κείμενο ή τον τίτλο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.