Μετάβαση στο περιεχόμενο

takisk

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by takisk

  1. ΚΑΝΟΝΑΣ!!! Υπολογίζεις πόσο λάδι περιέχεται στο δίκτυό σου (Σωληνώσεις αντλίες μπουκάλες διανομείς κλπ) Το τανκ πρέπει να έχει 3-4 φορές την χωρητικότητα που υπολόγισες.
  2. Παίδες το λάδι οξειδώνεται. Αυτός είναι ο λόγος για την αλλαγή κάθε έτος. Ο βαθμός οξείδωσης καθορίζεται από τα νούμερα ΤΒΝ ή ΤΑΝ που έχει κάθε λάδι στις προδιαγραφές του. Πέρα από την οξείδωση κανένα άλλο χαρακτηριστικό δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου (συνεκτικότητες , πρόσθετα κλπ) Όσο για τον κινητήρα που δεν παίρνει αμέσως μετά από καιρό είναι λογικό γιατί ειδικά το άνω μέρος τυ κινητήρα έχει στραγγίξει και έτσι έχει αυξημένη τριβή.. Με λίγες περιστροφές όμως του στροφάλου πάει λάδι πάνω οπότε είναι όκ.
  3. Απλά τα πράγματα... αν καταργήσουν τους συντελεστές, θα μαυρίσει ο τόπος και το κράτος μόνο θα χάσει είτε από φπα είτε από φορολογία εισοδήματος. Το να αυξήσουν τους συντελεστές ή να φτίαξουν έναν εννιαίο συντελεστή (πχ 40-45% για όλους) θα ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Επίσης το πόθεν έσχες ή τα τεκμήρια είναι στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν μηχανικοί οι οποίοι ότι και να κάνουν βάζουν 26% και ΖΟΥΝΕ με την επιστροφή του φόρου και φυσικά άλλοι που με την επιστροφή τους παίνουν cabrio roadster.. Αν η κυβέρνηση πάει έξυπνα θα βγάλει τα χρήματα που λείπουν...Αν πάει για τα πολλά θα χάσει και τα λίγα. Πάντως εγώ δεν απαισιοδοξώ... Πρώτα από όλα χωρίς να ξέρω και πολλά, η αυτοτελής φορολόγηση δεν αφορά βασικά εμάς αλλά άλλους. Είναι χαριστική μορφή φορολόγησης για νομάρχες πιλότους γιατρούς κλπ. Σε εμάς υπάρχει τεκμαρτός προσδιορισμός εξαιτίας των τιμών τεχνικών έργων και των εκπτώσεων. Δεν είναι το ίδιο και φυσικά μην ακούτε τους δημοσιογράφους...αυτοί και αν έχουν κόμπλεξ απέναντί μας .. και είναι και άσχετοι αλλά μιλούν ή γράφουν επί παντός επιστητού... Δεύτερον είναι πάγια τακτική των κυβερνήσεων τα τελευταία 30 χρόνια να λένε πως θα κάνουν 10 μέτρα απλώς για να δημιουργήσουν το κλίμα ώστε να μην έχουν αντιδράσεις όταν τελικά περάσουν τα 3-4 από τα 10 που είχαν εξαγγείλει..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.