Μετάβαση στο περιεχόμενο

michalis_p

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by michalis_p

  1. artpave σε ευχαριστω. αν μπορεις να με βοηθήσεις πιο πολύ θα το εκτιμό΄θσα αφάνταστα. [email protected]
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θέλω να βοηθήσω έναν φίλο που φτιάχνει μοντελοδρόμιο, να κατασκευάσει και μια ασφάλτινη πίστα. Τα αυτοκινητάκια που θα πατάνε επάνω είναι μόλις 15-20kg βάρος το κάθε ένα. Με τι κριτήρια θα ρίξω πίσσα, έτσι ώστε μετά από ένα - δύο χρόνια να μην έχω προβλήματα με λακούβες, σκασίματα, ρωγμές και ξεφτίσματα της ασφάλτου στην πίστα; Η βοήθειά σας είναι πολύ χρήσιμη.
  3. Εγώ θα σου πρότεινα παραδοσιακό σοβά και πλέγμα αυτό που λές. το μπλέ.
  4. Επειδή είσαι τελευταίο όροφο και είσαι κάπως ψηλά εγώ θα σου πρότεινα να χτίσεις με ytong, να κάνεις και μία θερμοπρόσοψη απ'έξω και θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Εγώ αυτό έκανα σε μια παρόμοια δουλειά. Βρές μηχανικό όμως γιατί το σπίτι είναι μεγάλο, οι απαιτήσεις πολλές και το κάθε συνεργείο που θα δουλέψει θα σου λέει τα δικά του. Ξέρεις τι θα γίνει τότε? Άντε να ξεμπλέξεις μετά με όλους αυτούς αν δεν έχεις μηχανικό.
  5. Καλησπέρα φίλε μου. Πρίν 9 χρόνια και είχα κάνει μια τέτοια δουλειά. Είχαμε κάνει τον κλασικό σοβά που ξέρουμε όλοι μας. Στις κολώνες είχαμε βάλει Υαλόπλεγμα για να μην έχουμε ρωγμές με τα χρόνια. Κάναμε πεταχτό, ρίξαμε 2 πόντους χοντρό σοβά και μετά μάρμαρο. Σημασία έχει ότι αυτά τα 9 χρόνια ο πελάτης δεν αντιμετώπισε ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με υγρασίες αλλά ούτε με ρωγμές. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή τη δουλειά την είχαμε κάνει στον ά όροφο και όχι σε ισόγειο όπου εκεί τα νερά είναι πάντα πιό πολλά και ο κίνδυνος της υγρασίας μεγαλύτερος. Δεν νομίζω όμως να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Επάνω του λοιπόν!!! Όσο για τα ένσημα που λέει και ο συνάδελφος, θέλει μεγάλη προσοχή. Αλλά να ξέρεις πως υπάρχει πολύς κόσμος που κάνει πως και πώς για να βεί ένσημα.
  6. Δώσε μας περισσότερα στοιχεία. Μια εικόνα του wc θα βοηθούσε στο προβλημά σου. Γιατί δεν κάνεις εξαερισμό με σωλήνα περιμετρικά στον τοίχο σου έτσι όπως ήταν πρώτα, να καλύψεις τον σωλήνα με ένα ψευτοδόκαρο από γυψοσανίδα και να μην κάνεις οροφή αφου έχεις πρόβλημα με το ύψος?
  7. Topap σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια που μου πρόσφερες και για τον χρόνο που μου αφιέρωσες.
  8. pk10gr σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τον χρόνο που μου αφιέρωσες.
  9. γιώργο εννοώ ότι υπάρχει ένας κοινόχρηστος υπαίθριος χώρος όπου εκεί τοποθέτησα κάγγελα, έχει γίνει κήπος και έχω πρόσβαση μόνο εγώ. δεν εννοώ κλιμακοστάσια κ.τ.λ. pk10gr το ξέρω ότι κάνει καταγγελία σε όλη την οικοδομή και μάλιστα έχει κάνει παρανομίες και αυτός.άρα θα καταγγέλει και τον εαυτόν του. γιώργο είμαι μηχανολόγος και μάλιστα νέος. αυτό είναι θέμα πολιτικού μηχανικού, οπότε χρειάζομαι τις γνώσεις σας και θα ήθελα πολύ να μάθω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. pk10gr το ξέρω ότι είναι αυθεραισία, αλλα δεν ξέρω τι πρόσθιμο έχει και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.
  10. καλησπέρα.η μελέτη μιας μεταλικής στέγης είναι αρμοδιότητα το πολιτικού μηχανικού ή δική μας κύριοι συνάδελφοι? ποιός από τους δύο την κάνει και την υπογράφει?
  11. καλησπέρα! έχώ πάπει ένα σπίτι στις επγ. κατοικίες το 97 και από τότε μένω εκεί. η οικοδομή είναι τριόρωφη και έχω το ισόγειο. την ίδια χρονιά εκλεισα με κάγγελα τον κοινόχρηστο ποθ είναι μπροστά από το μπαλκόνι μου. μετά από τάσα χρόνια αθτός ποθ μένει από πάνω μου μου είπε ότι θα μου κάνει καταγγελία στην πολαιοδομία. έχει κλείσει και αυτός όμως ένα κομάτι ακριβώς δίπλα και μάλιστα έχει κάνει σταθερή κατασκευή με στέγη αυτός. στην περίπτωση αυτή τι γίνεται, πληρώνω πρόσθιμο? αν ναι, πόσο? πως μπορώ να μάθω?
  12. Αυτό είναι το κακό. Ότι δεν μου είπαν.
  13. Απλά δεν ειχα ανοίξει πάλι θέμα, δεν είχα πάρει καμία και νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος και το έστελνα πάλι και πάλι.
  14. Καλησπέρα σας παιδιά. πριν δύο μέρες κατάθεσα τα χαρτιά μου στη νομαρχία για να βγάλω νομαρχιακό πτυχίο.ήθελα να ρωτήσω μετά από πόσο καιρό θα μπορώ να λάβω μέρος σε δημοπρασία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.