Μετάβαση στο περιεχόμενο

Adonis V

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Adonis V

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι.Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου στο Κορωπί, το οποίο έχει δυο μεταλλικές εμπορικές αποθήκες κτισμένες βάσει του Π.Δ.11, ΦΕΚ 93Δ/23.02.95,(Σ.Δ. 0,40, Κάλυψη 0,40) με άδεια του 2002. Στο Διάγραμμα κάλυψης του 2002 φαίνεται να έχει υπόλοιπο δόμησης περίπου 1000τ.μ. Στην πολεοδομία μου είπαν πως το Π.Δ. 11 δεν ισχύει πλέον βάσει του μεταγενέστερου ΦΕΚ 199Δ/2003. Αυτό σημαίνει πως το υπόλοιπο δόμησης των 1000 τ.μ. πλέον δεν ισχύει. Γνωρίζεται σας παρακαλώ αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο?
  2. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, σε άδεια του 2008, που έχει πάρει σφραγίδα για ρευματοδότηση στις 31/05/2010, σύμφωνα με την τροπολογία, θα μπορεί να υπαχθεί στον ν.3843/10??
  3. Καλημέρα συνάφελφοι. Θα ήθελα μια διευκρίνηση. Η εφάπαξ καταβολή του προστίμου, μπορεί να γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2011, όπως δηλαδή γίνεται με την πρώτη δόση?
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζετε. Πρόκειται να τακτοποιήσω μια αποθήκη 50τ.μ σε υπόγειο πολυκατοικίας . Ένα τμήμα όμως της αποθήκης στα σχέδια της πολεοδομίας είναι κοινόχρηστος διάδρομος που οδηγεί από το κλιμακοστάσιο στον ακάλυπτο.Μπορώ να περιλάβω τον κοινόχρηστο διάδρομο στην τακτοποίηση ή όχι?
  5. Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας σε μια περίπτωση ημιυπαίθριου που μου έτυχε σήμερα.Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια κατοικία σε φτωχογειτονιά της Νίκαιας, που αποτελείται από ισόγειο και 1ο όροφο. Το μισό ισόγειο είναι πυλωτή που έχει κλειστεί παράνομα. Αυτό νομιμοποιείται σύμφωνα με τον Ν.3843. ΑΛΛΑ, έχει επιπλέον χτίσει σχεδόν όλο τον ακάλυπτο αφήνοντας μόνο ένα μικρό τμήμα του,επεκτείνοντας ισόγειο και όροφο. Πιστεύετε πως αξίζει να "τακτοποιήση" την πυλωτή, έχοντας τόσες σοβαρές παρανομίες, που αφορούν υπέρβαση Σ.Δ., κάλυψης και απόστασης ορίων???Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.