Μετάβαση στο περιεχόμενο

p.athanasia

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by p.athanasia

  1. Σε νομίμως υφιστάμενο κτίριο εντός οικισμού του 23', με χρήση κατοικίας (προ του έτους 1955-συμβόλαιο) ο ιδιοκτήτης πραγματοποίησε αυθαίρετες εργασίες και κατασκευές μετά την καταληκτική ημερομηνία του 4178/13. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι η έκδοση άδειας νομιμοποίησης. Γνωρίζεται εκτός από την αρχιτεκτονική αποτύπωση και το τοπογραφικό του γηπέδου ποιες άλλες μελέτες πρέπει να καταθέσω;
  2. Περιοχη υπαγεται σε δικτυο natura και που συμφωνα με το νομο 3937/2011 οριζεται ως κατωτατο οριο αρτιοτητας και κατατμησης τα 10 στρ. και ταυτοχρονα ανηκει εντος ZOE στην οποια οριζεται κατωτατο οριο κατατμησης και αρτιοτητας τα4 στρ.Ποιο οριο υπερισχυει?
  3. Επιβεβαίωσα και με τις γύρω ιδιοκτησίες το ΤΖ= 250 και θα απευθυνθώ και σε φίλο συμβολαιογράφο!Στην περίπτωση έκδοσης οικ. αδειας γιατί οχι?
  4. Σε ευχαριστώ πολύ και εγω εκεί κατέληξα!!Είναι η καλύτερη λύση αφού έχει υπολοιπόμενα μέτρα και για επέκταση αν θελήσει κάποια στιγμή!
  5. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε μια περίπτωση αυθαιρέτου που έχω : Έχω ισόγειο κτίσμα του 1967 (χρήση άλλη κατοικία), χωρίς οικοδομική άδεια, 34τ.μ. και εφάπτεται σε αυτό κτίσμα 12τ.μ.(τουαλέτα & αποθήκη).Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο εντός οικισμού.Κάνοντας υπολογισμό του προστίμου με διάφορα προγράμματα, προκύπτει 258Ε και παράβολο 500Ε. Ερωτησεις : α) Ισχύει αυτό το πρόστιμο? β) Υπάρχει ελάχιστο όπως βγαίνει στο ΤΕΕ στα 2000Ε? γ) Επειδή είναι άρτιο και οικοδομήσιμο μπαίνω υποχρεωτικά στην νομιμοποίηση άρα έκδοση οικοδ. αδείας σε 3 χρόνια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε μια περίπτωση αυθαιρέτου που έχω : Έχω ισόγειο κτίσμα του 1967 (χρήση άλλη κατοικία), χωρίς οικοδομική άδεια, 34τ.μ. και εφάπτεται σε αυτό κτίσμα 12τ.μ.(τουαλέτα & αποθήκη).Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο εντός οικισμού.Κάνοντας υπολογισμό του προστίμου με διάφορα προγράμματα, προκύπτει 258Ε και παράβολο 500Ε. Ερωτησεις : α) Ισχύει αυτό το πρόστιμο? β) Υπάρχει ελάχιστο όπως βγαίνει στο ΤΕΕ στα 2000Ε? γ) Επειδή είναι άρτιο και οικοδομήσιμο μπαίνω υποχρεωτικά στην νομιμοποίηση άρα έκδοση οικοδ. αδείας σε 3 χρόνια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε μια περίπτωση αυθαιρέτου που έχω : Έχω ισόγειο κτίσμα του 1967 (χρήση άλλη κατοικία), χωρίς οικοδομική άδεια, 34τ.μ. και εφάπτεται σε αυτό κτίσμα 12τ.μ.(τουαλέτα & αποθήκη).Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο εντός οικισμού.Κάνοντας υπολογισμό του προστίμου με διάφορα προγράμματα, προκύπτει 258Ε και παράβολο 500Ε. Ερωτησεις : α) Ισχύει αυτό το πρόστιμο? β) Υπάρχει ελάχιστο όπως βγαίνει στο ΤΕΕ στα 2000Ε? γ) Επειδή είναι άρτιο και οικοδομήσιμο μπαίνω υποχρεωτικά στην νομιμοποίηση άρα έκδοση οικοδ. αδείας σε 3 χρόνια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. σημερα μιλησα με περισσο,ασχετα με την απεργια παραλαμβανουν κανονικα τους ταχυδρομικους και σε τηλεφωνημα που τους κανεις 3-4 μερες μετα, σου δινουν τον αριθμο πρωτοκόλλου.
  9. καλησπερα, εχω μια απορια..αν ισχυει τελικα η ανακοινωση οτι απεργουν μεχρι τελος του μηνα οι υπαλληλοι που ασχολουνται με την τακτοποιηση και εμεις στειλουμε αυτην την εβδομαδα ταχυδρομικα φάκελο,ποιος θα τον παραλαβει??? και πως θα παρουμε αριθμο πρωτοκολου??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.