Μετάβαση στο περιεχόμενο

tralatop

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tralatop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ και κάτι τρέχει στα γύφτικα.... που λέει λίγο πολύ πώς 4 χρόνια σπουδών δεν αξίζουν τίποτα.... εντάξει μάγκες θα διεκδικήσουμε δικαστικά όλοι οι απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. τοπογραφίας μια ωραιότατη αποζημίωση (τελικά η ωραία βίλα θα γίνει πραγματικότητα!!!).
  2. Κάπου διάβασα τον εμπειρικό τύπο: κλίμακα λήψης αεροφω.=C*ρίζα(kλίμακα απόδοσης τελικού χάρτη), όπου c από 200-400 ανάλογα το όργανο απόδοσης. παράδειγμα: ο τελικός χάρτης θέλουμε να είναι 1:10000 και c=200 μας βγάζει κλίμακα λήψης αεροφω=40000, ειναι σωστό αυτο η λάθος? κανονικά δεν θα έπρεπε από μεγάλη κλιμακα λήψης (κλάσμα μην ξεχνάμε) να καταλήγουμε σε μικρότερη κλίμακα απόδοσης αυτό δεν λέει η λογική?
  3. συνάδελφε GeorgeS ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, αφου κάψανε την πρώην ΣΔΟΕ του υπουργείου οικονομικών που κρατούσε τα αρχεία, ήταν οργανωμένοι και δεν το κάψανε τυχαία. κάτι μου θυμίζει:
  4. άσε τις εξυπνάδες... να στο θέσω αλλιώς: με τους πέντε στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στο φυλάκιο του Έβρου, με το δυστύχημα στα τέμπη, και με τόσα άλλα τραγικά που συμβαίνουν κατά καιρούς, βγήκε κανένας να πεί να φύγουμε από την κωλοχώρα? προφανώς όχι....καλά τρώγαμε τότε, σιγά μην φύγουμε..... τώρα στα δύσκολα την κάνουμε..
  5. το βίντεο πάντως στο τρωκτικό δείχνει πώς οι πυροσβέστες και όχημα είχαν μπροστα και δεν υπήρχε καμία αντίσταση από τους διαδηλωτές, όχι πως βοηθήσανε κιόλας, με τα κινητά τους τραβάγανε, τώρα γιατί δεν βάλανε σκάλα ή δίχτυ προστασίας ένας θεός ξέρει.
  6. η απόλυτη φρίκη. σε φωτογραφίες των αναρχικών διακρίνονται και ξένοι. πιάσανε κανέναν?
  7. αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου και εκτός Ζ.Ο.Ε. 900 τ.μ με συμβόλαιο του'50 και με πρόσωπο σε επαρχιακό δρόμο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση βάση αυτών: <<Τα γήπεδα που υπάρχουν την 12-11-62, ημέρα δημοσίευσης του ΒΔ/24-10-62 (ΦΕΚ-142/Δ/62): Ελάχιστο πρόσωπο: δέκα (10) μ. Ελάχιστο βάθος: δέκα πέντε (15) μ. Ελάχιστο εμβαδόν: επτακόσια πενήντα (750) τμ.>> Το οποίο και έχει πουληθεί. Μετά από δικαστικό αγώνα ο πρώην ιδιοκτήτης των 900 τ.μ αποδεικνύει ότι το συνεχόμενο με αυτό αγροτεμάχιο των 3100 τ.μ είναι ιδιοκτησίας του και μάλιστα ήταν μέρος του συνολικού αγροτεμαχίου καλούμενου <<τάδε>> και μου ζητεί την αποτύπωση του. α. Παραμένουν δύο διαφορετικές ιδιοκτησίες, αυτή των 900τ.μ και αυτή των 3100τ.μ? β. Μπορεί να βγάλει Ο.Α. το πρώτο των 900τ.μ? οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σημαντικό και πρέπει να προσέξω για την αποτύπωση του δεύτερου ευχαριστώ.
  8. το μόνο που θα πώ είναι ότι την εθνική μας κυριαρχία την απολέσαμε πριν από πολύ καιρό και όχι τώρα, και αν επαληθευτεί (μέχρι στιγμής φήμες) ότι τρέξανε στο ΔΝΤ την ώρα που οι ΡΩΣΟΙ ετοίμαζαν πακέτο 50 ΔΙΣ βοηθείας με σταθερο επιτοκιο 4% για παντα με μόνο αντάλαγμα να επισκευάσουν κάποια πλοία στην σύρο, και οι ΚΙΝΕΖΟΙ 50 ΔΙΣ για επενδύσεις, οι συνωμότες δεν θα ειναι από την άλλη μεριά αλλά από την δική μας.
  9. συνάδελφε ckiriako δουλεύει μια χαρά σε μένα, έχω όμως mozilla και στα settings ενεργοποιημένο το java και απενεργοποιημένο το block pop ups.
  10. καλησπέρα Να ρωτήσω ότι και ο συνάδελφος DIMITRIS80 είπε, όμως να είναι δικαστική διανομή αντί συμβολαίου.
  11. όλα αυτά των γερμανών πάντως είναι για το θεαθήναι, το τι γίνεται κάτω από το τραπέζι μετράει, τα πυρηνικά απόβλητα των γερμανών και όχι μόνο που νομίζεται πως θα καταλήγουν τώρα.....
  12. Μεγαλύτερο ή μικρότερο εξαρτάται από την θέση που είσαι, π.χ Αθήνα έχει 0.9996, κυκλάδες 0.9997 ρόδος 1.0009, στο περίπου όλα αυτά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.