Μετάβαση στο περιεχόμενο

chris_topo

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by chris_topo

  1. Μάλιστα. Απορία: για ποιόν λόγο στηνόμαστε εκτός κύκλου και δεν μένουμε εντός του; Είναι δηλαδή θέμα σφάλματος ή ορατότητας;
  2. Καλή επιτυχία και καλή αρχή συνάδελφε! Να προσέχεις εκεί στα Δουβλίνα..
  3. Το υψόμετρο αναφοράς είναι 1,00 μέτρο ακριβώς. Θέλω αυτό το 1 μέτρο να το 'μεταφέρω' κυκλικά σε ακτίνα 10 μέτρων περίπου. Με το χωροβάτη τι κάνω; Βρίσκεται άμεσα το οριζόντιο επίπεδο στο υψόμετρο αναφοράς; Με το γεωδαιτικό σταθμό και το κατάφωτο πως εργάζομαι; Ευχαριστώ πολύ.
  4. Παρακαλώ διαθέτει κάποιος Γεωδαιτικό Σταθμό της σειράς TOPCON OS ή MS? Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταξύ των 2. Ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα σας, πως μπορώ να ορίσω ένα οριζόντιο επίπεδο σε συγκεκριμένο υψόμετρο (π.χ. 20 cm, 1 m κ.ο.κ) ώστε να βγουν αλφαδιές σε τεχνικό έργο. Ευχαριστώ.
  6. Προφανώς το SD λόγω της απόστασης που παρέχει και συγκεκριμενοποιεί τον προσανατολισμό σου (π.χ. πρόκα σε κολώνα).
  7. Καλημέρα συνάδελφε, Ολλανδία κυρίως, έχεις ακουστά το TU Delft? Από τα πρώτα πολυτεχνεία παγκοσμίως σε υδραυλικά έργα, να μην πω το πρώτο. Κάτω χώρες ειδικά είναι ότι πρέπει για Υδραυλικούς Μηχανικούς.
  8. έχω μεταπτυχιακό σε construction project management και μπορώ να πω ότι με έχει βοηθήσει αρκετά όσον αφορά την κοστολόγηση έργων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.