Μετάβαση στο περιεχόμενο

curzondax

Core Members
  • Περιεχόμενα

    765
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    5

Files δημοσιεύτηκε από curzondax

  1. Toposynt 2021 - Πίνακας Συντεταγμένων και διαστασιολόγηση POLYLINE - Ανανεωμένο με τη χρήση μη-ASCII ελληνικών (που απαιτεί το AutoCAD ≥ 2021)

    Ανανέωση του τελευταίου Toposynt με τη χρήση μη-ASCII για το ελληνικό αλφάβητο σημείων διότι απαιτείται από το τελευταίο AutoCAD. Επίσης έγιναν μικροδιορθώσεις, και το formatting έγινε indent με το Visual Studio Code.
    Σημειώσεις: Ως font style χρησιμοποιεί το επί του παρόντος επιλεγμένο και λειτουργεί καλύτερα χωρίς annotative style ή/και με height 0. Ξεκίνησα να προσθέσω ρυθμίσεις σταθερές ως επιλογή για να μην επιλέγεις κάθε φορά π.χ. "γράμματα ναι/σημεία ναι/δεκαδικά #" αλλά έμεινε ως TODO. Επίσης: α) Οι PLINE καλό είναι να είναι ορθά κλειστές με το property "closed" και όχι κυριολεκτικά να συμπίπτει το τελευταίο με το πρώτο σημείο γιατί χαλάει η τελευταία σειρά του πίνακα (ή και η περίμετρος) β) Ενδεχομένως λόγω AutoCAD bug το 'Linetype generation' property πρέπει να είναι OFF για να τυπωθεί ξανά το πρώτο σημείο στον πίνακα γ) Εάν θέλετε να έχουν αντίστροφη αρίθμηση τα σύμβολα τρέξτε REVERSE στο PLINE.
    Χρήση:
    1) APPLOAD -> τρέχουμε το αρχείο (ή με (load "toposynt.lsp") αν είναι στο path)
    2) TPS ή TOPOSYNT (και επιλέγουμε μία POLYLINE (και μόνο αυτό)
    3) Ακολουθάμε τις ερωτήσεις

    1.881 downloads

    20 σχόλια

    Ενημερώθηκε

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.