Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rea

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rea's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά σας. Μήπως γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει ενημέρωση φακέλου σε άδεια ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ αλλαγής χρήσης κτιρίου? Η αρχική άδεια οικοδομής είναι το 1972 και η άδεια νομιμοποίησης για την αλλαγή χρήσης έγινε το 2008. Ευχαρστώ
  2. Δεν βεβαιώνουν πια οι δήμαρχοι όπως παλιά γιο την παλαιότητα. Θα πρέπει να έχει αποδεικτικά στοιχεία ο ενδιαφερόμενος.
  3. to cadware δεν το έχω δουλέψει πολύ. Πάνω κάτω στην ίδια φιλοσοφία είναι πάντως. Το Κτίριο το έχω συνη8ίσει, μου φαίνεται πια παιχνιδάκι, και ίσως να μην είμαι αντικειμενική
  4. Πολύεδρο Νίκος Ζέστας & Συνεργάτες Ο.Ε με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί έχουν το "ΚΤΙΡΙΟ" Το Δουλεύω πάνω απο 5 χρόνια;
  5. Τι εννοείς , "έχει πάρει εγκρίσεις από την πολεοδομία για το κομμάτι της κατεδάφισης?" . Άν έχει βγάλει άδεια κατεδάφισης, δεν χρειάζεται κάτι άλλο παρά να υλοποιηθεί. Αυτό με την δήλωση μηχανικού στο ΑΤ, το αναφέρει το διάταγμα των επικινδύνων, και λέει ότι υποβάλλεται τεχνική περιγραφή των εργασιών που θα γίνουν, καθώς και δήλωση ανάθεσης του ιδιοκτήτη και ανάληψης μηχανικού ο οποίος θα επιβλέπει τις εργασίες κατεδάφισης. Αυτά μπορούν να υποβληθούν και στην Πολεοδομία ή στο Α.Τ Για να πάψει το πρόστιμο διατήρησης, πρέπει να γίνει αίτηση στην Πολεοδομία , η οποία προφανώς έχει συντάξει την έκθεση αυθαιρέτου, γίνεται αυτοψία για να διαπιστωθεί η κατεδάφιση και συντάσσεται απο την Πολεοδομία ειδικός πίνακας για την ΔΟΥ. ΥΓ. Βέβαια καλά είναι να ρωτήσεις την Πολεοδομία της περιοχής σου, διότι μικροδιαφορές συναντάς ανά τις πολεοδομίες της χώρας..
  6. Να πάει ο ιδιοκτήτης και να ζητήσει φύλο ελέγχου με πλήρης τις παρατηρήσεις και πιθανές ελλείψεις. Και υποβάλετε με αίτηση όσα ζητάει στο φύλο ελέγχου.
  7. κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, και κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μέσα υπάρχουν γκέτα κι έξω υπάρχουν κλίκες
  8. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει, πως γνωρίζει κάποιος τρίτος όλα αυτά τη στιγμή που αλλού μένει ο ιδιοκτήτης, αλλού ο μηχανικός (και η πολεοδομία που ανήκει το οικόπεδο). Διαφορετικές πόλεις. Πως γνωρίζει κάποιος τρίτος τόσες λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν και στις δύο πλευρές?
  9. από τον Κτιριοδομικό Κανονισμό, άρθρο 26 νομίζω , απαγορεύεται η ελεύθερη απορροή των ομβρίων... Διάβασέ το.
  10. Μπορείς να κάνεις ένσταση και να γίνει ανασύνταξη της έκθεσης αυτοψίας αυθαιρέτου
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.