Μετάβαση στο περιεχόμενο

ARCHN

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ARCHN's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς στα πόσα κυβικά τετραγωνικά μέτρα χρειάζεται υποσταθμό της ΔΕΗ σε ένα κτίριο, και τι σημαίνει αυτό. Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ.
  2. Μπορεί να μου πει κάποιος εάν επιτρέπεται η κατασκευή πέργκολας στο χώρο της πρασιάς? Βγάζω άδεια για ένα ισόγειο κτίριο καταστημάτων του οποίου θέλω να προεκτείνω την όψη του με μπετονένια πέργκολα η οποία θα έχει κατακόρυφα στοιχεία.
  3. Σε ευχαριστώ. Μάλλον ήταν πολύ απλοική η ερώτησή μου, αλλά και εγώ καινούργια είμαι. Ψάχνω ακόμα.
  4. Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει αν υπολογίζουμε στον όγκο (στο διάγραμμα κάλυψης) , την απόληξη του κλιμακοστασίου και τη στέγη (ξύλινη πάνω σε πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος).
  5. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πότε, βάση γοκ, δεν προσμετράμε το κλιμακοστάσιο και τα τετραγωνικά της πιλωτής ΄του ισογείου μιας πολυκατοικίας. Δε το θυμάμαι ακριβώς, αλλά είναι από το 50 τοις εκατό της πραγματοποιούμενης δόμησης αφαιρεις το κλιμακοστάσιο, και η πυλωτή πρέπει να είναι λιγότερα τετραγωνικά από αυτά..
  6. Είχα σχέδια μαζί μου αλλά δε με άφησε να της τα δείξω. Μάλλον έπεσα σε περίπτωση.
  7. Μάλλον θα ρωτήσω και αλλού γιατί και εμένα μου φάνηκε παράλογο. Αυτή στην πολεοδομία δε με ρώτησε τίποτα, μου είπε κατηγορηματικά ότι δεν γίνεται αλλαγή χρήσης παταριού. Και εγώ καινούργια μηχανικός είμαι και ότι μου λένε το πιστεύω.Η άδεια του κτίσματος είναι μετά το 85. Το πατάρι μπορεί να έχει πρόσβαση από το κεντρικό κλιμακοστάσιο και έχει φωτισμό - αερισμό όσο και το κατάστημα.
  8. Το ύψος του παταριού είναι τρία μέτρα. Άρα είναι το απαιτούμενο για κύριους χώρους κατοικίας. Ρώτησα σε μία μηχανικό της πολεοδομίας και μου είπε ότι το πατάρι ενός καταστήματος δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο εκτός από βοηθητικός χώρος του καταστήματος. Εγώ έψαξα το γοκ και δε βρήκα τίποτα περί παταριών. Μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω ξεκάθαρη απάντηση βάση νομοθεσίας.
  9. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει εαν χρειάζεται οικοδομική άδεια για λυόμενη κατοικία; Μου είπαν για ένα νόμο του Σουφλιά ο οποίος λέει πως δε χρειάζεται άδεια. Ξέρει κανείς τίποτα.... [glow=red:139fad60ff]EDIT: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους όσο και στο περιεχόμενο της δημοσίευσης. Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής.[/glow:139fad60ff]
  10. Μήπως μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται αλλαγή χρήσης ενός παταριού (ισογείου καταστήματος) σε κατοικία? (μέτρα υπάρχουν στη δόμηση) Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.