Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

skyhawk

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

skyhawk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καμία πληροφορία για αυτό? Δηλαδή αν μετά την εγγραφή στο Τ.Ε.Ε. υπάρχει υποχρεωτική υπαγωγή σε καθεστώς ασφάλισης μηχανικού (με τις αντίστοιχες κρατήσεις), ενώ ομώς εργάζεσαι σαν μισθωτός με διαφορετική ιδιότητα?
  2. Για θέση εργασίας μη μηχανικού υπάρχει διαφορά στο ύψος του ασφαλίστρουγια τον εργοδότη και τον εργαζόμενο μετα την εγγραφή στο Τ.Ε.Ε. ? Επαναλαμβάνω δεν πρόκειται για θέση μηχανικού.
  3. Αυτό μην το πάρεις πολύ τοις μετρητοίς. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  4. Γνωρίζει κανένας αν κάποιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση χωρίς προς το παρόν να κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, για την οποία όμως θα δώσει εξετάσεις στην αμέσως επόμενη εξεταστική;
  5. Την ποιότητα των αγγελιών που δημοσιεύονται σχολίασα και κατα πόσον μπορείς να βρείς εργασία μέσω αυτών (από εδώ), είτε μιλάς είτε δεν μιλάς γερμανικά , είτε έχεις είτε δεν έχεις προυπηρεσία.Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκες.
  6. Το e-mail αυτο ([email protected]) τωρα παίζει και στο site του γραφειου διασύνδεσης του EMΠ.Αυτή τη φορά είναι εκπρόσωπος του γραφείου εύρεσης εργασίας Ivona Koban . Γενικά τους τελευταίους μήνες έχουν εμφανιστεί πολλοί τέτοιοι "διαμεσολαβητές". Τώρα δεν θέλω να αναφέρω κανένα για την αποφυγή παρεξηγησεων.Αν ανοίξετε skywalker και kariera θα τους δείτε και εσείς. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι κάποιος από αυτούς μου ζήτησε και 40ευρώ!! για να μου μεταφράσει το βιογραφικό γιατί δεν μιλάω γερμανικά.Ακόμα και στο eures αν έχετε παρατηρήσει ανακυκλώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ίδιες αγγελίες. Προσωπική μου άποψη είναι οτι ακόμα και αν μιλάς γερμανικά , οι πιθανότητες να προκύψει κάτι είναι μικρές
  7. Σαν άρθρωση μάλλον πρέπει να θεωρήσεις το σημείο D . Μόνο που για το εκάστοτε ύψος στο οποίο βρίσκεται η πλατφόρμα , πρέπει να υπολογίσεις και τη δύναμη που αυτή δέχεται από το ελατήριο .
  8. Για να κάνεις ανάλυση καταπόνησης με πεπερασμένα στοιχεία πρέπει να έχεις κάποιο σχέδιο το οποίο θα εισάγεις για παράδειγμα στο ANSYS για να φτιάξει το πλέγμα και να βάλεις τις καταπονήσεις. Ένα άλλο πρόβλημα που μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι η δυσκολία εισαγωγής μιας τόσο περίπλοκης γεωμετρίας , καθώς θα υπάρχουν πολλές ανώμαλες επιφάνειες.
  9. Το μόνο που μπορείς να κάνεις , αν δεν έχεις αυτά τα προγράμματα , είναι το εξής : Αν έχεις δύο όψεις της σπονδυλικής στήλης (μπροστινή και πλαινή) σκαναρισμένες σε υπολογιστή , να τις χρησιμοποιήσεις ως sketch pictures ,σε δύο διαφορετικά επίπεδα , για να σχεδιάσεις μόνος σου τη σπονδυλική στήλη με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια σε κάποιο CAD . Ανάλογα βίντεο υπάρχουν στο youtube για το solidworks.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.