Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρία Ν.

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Μαρία Ν.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μετά την τραυματική εμπειρία του 4014, έρχεται η ώρα υποβολής της 1ης υπόθεσης στον 4178. Πάω να κάνω την υποβολή και στο πινακάκι που ζητάει την επιβεβαίωση της υποβολής αναγράφει: 1. Παράβολο / ανταποδοτικό τέλος μετά την υποβολή 2. Πρόστιμα μετά την υποβολή Έχω διαβάσει το τευχάκι του ΤΕΕ για τη διαδικασία της υποβολής. Συμφωνώ ότι το παράδειγμα που παραθέτουν, δείχνει να συμψηφίζεται το παράβολο με το Ενιαίο Ειδικό Πρόστιμο, αλλά έτσι όπως το βγάζει την ώρα της υποβολής της αίτησης, με βάζει σε σκέψεις! Θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει ήδη κάνει υποβολή στο νέο νόμο και μπορεί να επιβεβαιώσει και πρακτικά ότι υφίσταται αυτός ο έρμος ο συμψηφισμός με το ΕΕΠ! Ευχαριστώ πολύ! Και καλό μας κουράγιο!
  2. τους ελεύθερους επαγγελματίες θα τους πιάσει αυτό με τα εισοδηματικά όρια? ή πάλι θα θεωρηθούμε κλέφτες, φοροφυγάδες που δεν δηλώνουμε τα "τεράστια" εισοδήματά μας? (ασχέτως αν είμαστε σχεδόν ή εντελώς άνεργοι).
  3. εξαιρετική οργάνωση! να 'σαι καλά! μόνο με συναδελφική αλληλεγγύη έχουμε ελπίδα..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.