Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria_pol

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by maria_pol

  1. ΙΦΠ,στη δική μου περιφέρεια (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) ξεκινήσε ένα τμήμα στην Κομοτηνή στις 23/6 και θα ξεκινήσει και ένα ακόμη στην Καβάλα στις 14/7.Δηλαδή ξεκίνησαν μετά απο περιπού 5 μήνες από όταν κάναμε την αίτηση.Γενικά στο ΙΕΚΕΜ κυλάνε αρκετά αργά οι διαδικασίες..και δυστυχώς στην περιφέρεια μου ήταν η μόνη επιλογή.
  2. Ανακοινώθηκε μία δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να συμπληρωθεί το μητρώο ωφελουμένων.Μπορούν να συμμετέχουν και όσοι είναι στο μητρώο των εν δυνάμει ωφελουμένων.Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα ας το κοιτάξει!! http://www.voucher.gov.gr/
  3. Επικοινώνησα και εγώ με το ΙΕΚΕΜ πριν λίγο.Μου είπαν ότι από το τέλος της άλλης εβδομάδας θα καλέσουν αυτούς που έχουν κάνει αίτηση για να υπογράψουν τις συμβάσεις και ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν γύρω στις 15 Μάιου.Θα αργήσουν τόσο γιατί μετά την υπογραφή των συμβάσεων πρέπει να περάσουν 25 εργάσιμες μέρες για να ξεκινήσουν τα τμήματα (νομίζω ότι αυτό το αναφέρει και στην προκήρυξη).Μεσολαβεί και το Πάσχα οπότε για αυτό πάει τόσο αργά.Αυτά τα τελευταία νέα από εμένα!
  4. Επικοινώνησα εγώ με το ΙΕΚΕΜ πριν από κάποιες μέρες.Μου είπαν ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου.Επίσης ότι θα ενημερώσουν με e-mail όσους έχουν κάνει αίτηση για συμμετοχή στα τμήματα για τις ώρες και τις μέρες που θα γίνονται τα μαθήματα.Αυτά!!
  5. Ο ΚΑΕ του παραβόλου είναι ο 3745; Στις οδηγίες της φάσης 3 στο buildingcert αναφέρει ποια διακοιολογητικά πρέπει να υποβάλλουμε αλλά και πως δηλώνουμε το παραβολο.
  6. Στο buildingcert πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για την εγγραφή στο μητρώο θα αρχίσει να λειτουργεί στις 9/9. http://www.buildingcert.gr/ Άντε να δούμε!!
  7. Πριν λίγο τηλεφώνησα στο help desk.Ρώτησα αν ξέρουν πότε θα βγουν τα αποτελέσματα και η λίστα με τα τελικά ΚΕΚ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα και ότι θα πρέπει να μπαίνουμε στη σελίδα των voucher και να ελέγχουμε από εκεί...Λες και μέχρι τώρα κάναμε κάτι άλλο!!
  8. Δεν έχει βγει ακόμα τίποτα.Περιμένουμε ακόμα...Η σελίδα πάντως δουλεύει κανονικά.
  9. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου του 2014 πρέπει να έχει υλοποιηθεί όλη η δράση (θεωρία,πρακτική,απασχόληση).Τώρα γιατί πάει τόσο αργά η όλη η διαδικασία κανείς δεν ξέρει..Δεν πειράζει..καλοκαίρι είναι!!Τα σχολεία ξεκινάνε το Σεπτέμβρη έτσι και αλλιώς..οπότε μας βλέπω κάπου τότε να ξεκινάμε και εμείς!!
  10. Ikaros13 η λίστα με τα ΚΕΚ που έχουν εγγραφεί μεχρι και τις 23/5 στο μητρώο φαίνεται εδώ:http://www.voucher.gov.gr/project/kek-application-list/pid/4/paction/results Και όντως είναι πολύ λίγα τα ΚΕΚ που αφορούν τους μηχανικους.Στη δικη μου περιφέρεια (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη) είναι μόνο ένα και αυτό είναι σχετικά μακριά από την πόλη μου .Λογικά πάντως μεχρί τις 21 Ιουνιού που τελειώνει η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής από τα ΚΕΚ θα υπάρχουν περισσότερα.Αναμένουμε ακόμα λοιπόν...
  11. Μαζί με το μητρώο αυτών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα βγει και το μητρώο με τα ΚΕΚ.Από εκεί,αφού έχουμε διαλέξει ποιο πρόγραμμα θέλουμε να παρακολουθήσουμε,επιλέγουμε το ΚΕΚ που θα πάμε.Μπορούμε να διαλέξουμε όμως μόνο από τα ΚΕΚ που είναι στην περιφέρεια που έχουμε δηλώσει στην αίτηση.Έχει αναλυτικά όλη τη διαδικασία στο κείμενο της πρόσκλησης.Μπορείς να τα δεις και εκεί.
  12. Αυτό ακριβώς!Και ανάλογα με την ύπαρξη ΚΕΚ στην περιφέρεια που έχεις δηλώσει ότι θέλεις να συμμετέχεις.Περιμένουμε ακόμα δηλαδή...
  13. Όχι δεν μπορούμε από τώρα.Θα πρέπει να περιμένουμε να βγει το τελικό μητρώο Ωφελούμενων.Αυτό θα βγει μετά τις 21 Ιουνίου μαζί με το μητρώο με τα ΚΕΚ που συμμετεχουν στη δράση.Τότε αν είμαστε μέσα θα πάρουμε τις επιταγές και μετά θα διαλέξουμε το ΚΕΚ και το πρόγραμμα που θέλουμε να παρακολουθήσουμε.Έχει όλη την διαδικασία αναλυτικά το κείμενο της πρόσκλησης.Μπορείτε να τα δείτε και εκεί!
  14. Δεν ειίναι τα τελικά αποτελέσματα αυτά.Είναι το μητρώο των εν δυνάμει ωφελούμενων μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών.Τα τελικά αποτελέσματα θα βγούνε μετά τις 21 Ιουνιού όταν θα τελείωσει και η υποβολή συμμετοχής από τα ΚΕΚ.Μίλησα χθες με το help desk και μου το είπανε εκεί.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.