Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

whatisthis

Core Members
  • Περιεχόμενα

    287
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΕΚΤΟΣ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

whatisthis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πωλειται προγραμμα αρχιτεκτονικης σχεδιασης CADWARE 2008 & με πληθος δυνατοτήτων σχεδίασης στεγών, σκαλών, τρισδιαστατου σχεδιου και φωτορεαλισμου σε εξαιρετικα χαμηλή τιμή λόγω αλλαγής αντικειμένου. Επίσης AUTODOMISI 2008 (ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ κτλ χρησιμο για αδειες-απαιτουνται μικρες προσαρμογες απο το χρηστη για το νεο τρόπο εκδοσης αδειών) με αναλυτικο υπολογισμο οποιουδηποτε περιγραμματος κτιριου και εμφανιση διαστασεων και τριγωνων σε συνδυασμο με αναλυση του υπολογισμου, χρησιμο για εφαρμογη σε αυθαιρετα και διαγραμματα καλυψης.
  2. Δεν έχει ισχύ το παραρτημα αυτό του ΚΑΝΕΠΕ συμφωνα με καθηγητή της Πάτρας.Υπερκαλύπτει οποιαδήποτε άλλη διαταξη.Αρα δεν ειναι μονο για τα λιγα κτιρια που λεει ο συναδελφος παραπανω. Επιτελους να μπει το θεμα της προσθήκης καθύψος σε μια λογική βάση και όχι στα παραθυρακια του καθε νομου για κοινωνική πολιτική στις πλατες των μηχανικών που υπογράφουν.
  3. Απλά γιατί δενδιαβάζει αποτελε΄σματα πλακών το stereostatika απο το etabs.Πλακες τις λυνει με cherny και ετσι τις διαστασιολογει.
  4. Παίδες το τι θα γινει με την 4μ και την προσπαθεια της να αλλαξει ενα ολοκληρο στατικο κρατωντας απλα το interface πολυ με προβληματιζει.Τα κοψε ραψε ποτε δεν βγαινουν σε καλο. 3dr θα παω γιατι ο βαδαλουκας και ο παπαχρηστιδης που το χει φτιαξει εκει ειναι. Με την pushover του εχει ασχοληθει κανεις εν´οψει του επικειμενου ec8-3?το σκεφτομαι για stren κ pushover...
  5. Συμφωνω ξεχαστε λυσεις ελληνικες στα μεταλλικα. Τουλάχιστον με τα τρεχοντα δεδομενα
  6. napoleon και γω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω που φορτωνω χαρτες σκαναρισμενους κτλ...τελικα ποια ειναι η λυση? χρηση καρτας γραφικων quadro? και αν ναι ποιο μοντελο συνιστατε εχω δει το: PNY Quadro FX 580 SVGA (VCQFX580-PCIE-PB) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Pny-Quadro-Fx-580-Vga-Pci-Express-VCQFX580-PCIE-PB.htm ειναι σε καλη τιμη..το μονο που με προβληματιζει σε σχεση με φτηνοτερα μοντελα ειναι οτι εχει λιγοτερη μνημη αποτι φτηνοτερα μοντελα απλων καρτων... Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  7. Παιδια μακρια απο canonipf 710. Σε 14 μηνες χαλασε η κεφαλη, απαιτει αλλαγη waste tank. Γενικα σαν μηχανημα ωραιες και γρηγορες εκτυπωσεις. Δε συμφέρει ομως απο αναλώσιμα.
  8. To STRAD δλγει τις δοκους αναλογα με τον τροπο αγκυρωσης που επιλέγουμε. Δηλ. δίνει τη δυνατότητα να επιλεξεις αν θες 6 τροπους αγκυρωσης για τα ανω και κατω σιδερα των δοκων και ετσι επιλεγεις αν τα σιδερα του ανοιγματος θα μπαινουν στη στηριξη ή αν θα έχει μόνο καπάκια, πώς θα γίνει η αγκύρωση σε τελικό κόμβο κτλ.. Δεν ξέρω πώς να ανεβάσω το manual σελ. 4-39 4-40 για να δειτε.
  9. Ναι το ομολογώ!το τραγουδάκι το ξέρετε?:"Ναι η εισαι η πρωτη μου επιλογή..." Απο ευχρηστια και ταχυτητα επαθα κι εγω πλακα..για τα υπολοιπα θα δουμε εν καιρώ..δεν βιάζομαι να παροπλίσω το STRAD.. Πρώτη συγκρίσιμη έλλειψη: η ανυπαρξία παραδειγμάτων όπως στο STRAD.. Πρώτη φανερή διαφορά: η ευκολια αλλαγων μεσω πινακων(στο STRAD ποτε δεν μου..εκατσε)..η εποπτικοτητα και "επεξεργασιμοτητα" των δτων εντατικων μεγεθων. Και το αρχειο υλικων που ειχε το STRAD και νομιζα οτι ηταν το μεγαλο του προτερημα το χει και το FESPA στις Παραμετρους Κτιριου & στις επιμερους παραμετρους των στοιχειων. Δεν εχει ομως την επιλογη διαφορετικου τυπου αγκυρωσης στις δοκους και την διαστασιολόγηση βάσει αυτών το οποίο είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο.
  10. Παιδιά εγώ την έκανα. Πήγα FESPA. Πολυ άντεξα.
  11. Όχι σε τοιχειο υπογειου. Σε τοιχωμα (υποστυλωμα) σε καποιο οροφο.
  12. Τετραερειστη που η μια της παρεια απλα στηριζεται απευθειας επι τοιχωματος μηκους 2,00μ και οι αλλες πλευρες της ειναι επι δοκων.
  13. Σε πλακα που παταει στη μια πλευρα της σε κολωνα κι οχι σε δοκαρι τα φορτια μεταβιβαζονται σε ασχετη δοκο που ναι μεν παταει στο ιδιο υποστυλωμα αλλα ουδεμια σχεση εχει με την πλακα.
  14. Pappo δυστυχώς εξαρτώμαι επαγγελματικά από τον άνθρωπο αυτό..για αυτό άλλωστε και το ζητάει. Η αμοιβή είναι το λιγότερο. Το τι έχει γίνει και τι όχι είναι το θέμα και φυσικά κάποι από αυτά δεν μπορώ να τα πιστοποιήσω εγώ.
  15. ted78 πηρα και στο ΤΕΕ και μου είπαν ακριβώς αυτά που μου λες..Όσον αφορά αφανείς εργασίες όπως πχ τσιμεντενέσεις κτλ που δεν μπορώ να δω πώς είναι δυνατόν να τις επιμετρήσω και να υπογράψω? Επίσης πώς θα καταλάβω αν ο θερμοσίφωνας που λέει ότι έβαλε είναι όντως καινούριος? Μήπως έχεις κάποιο υπόδειγμα να βασιστώ? Η εφορεία πάει και ελέγχει μετά απότι ξέρω αλλά και πάλι η ουσιαστική ευθύνη δική μας δεν είναι? Σευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.