Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

cst

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

cst's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων σας. Θα το προχωρήσω το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ εμπειρία πάνω σε αυτοψίες αλλά αυτό πού ζητάει ο πελάτης μου φαίνεται σχετικά απλό. Όπως μου το περιέγαψε πρόκειται για σύνταξη έκθεσης αυτοψίας για υγρασία η οποία, κατά τη δική του άποψη, προέρχεται από κάτι τροποποιήσεις που έκαναν οι ένοικοι στον πάνω όροφο (έβαλαν μία ζαρντινιέρα στο δώμα). Επίσης, ζητάει ένα αναλυτικό κοστολόγιο των επισκευών που χρειάζονται, το οποίο νομίζω ότι πρέπει να χρεωθεί επιπλέον διότι δεν εμπεριέχεται σε μία τυπική έκθεση αυτοψίας.
  2. Συνάδελφοι, Είμαι νέος μηχανικός και μου έχει έρθει μία δουλειά πού αφορά μία αυτοψία σε ένα κτίριο το οποίο εμφανίζει προβλήματα υγρασίας. Ο ιδιοκτήτης θέλει να χρησιμοποιήσει την έκθεση αυτοψίας στο δικαστήριο και με διαβεβαιώνει ότι δεν θα χρειαστεί να παραστώ στην δίκη. Μπορεί να μην έχω εμπειρία αλλά η απλή λογική μου, μου λέει πως εφόσον η έκθεση μου παρουσιαστεί στο δικαστήριο ο δικαστής μπορεί να με καλέσει, το οποίο αν ισχύει είναι λόγος για να αρνηθώ τη δουλειά. Με άλλα λόγια ενώ ζητάει αυτοψία νομίζω ότι στην ουσία θέλει πραγματογνωμοσύνη. Υπάρχει κάποιος που είχε παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν ή μπορεί να με διαφωτίσει με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.