Μετάβαση στο περιεχόμενο

panosf

Members
 • Περιεχόμενα

  109
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

panosf last won the day on Μάιος 17 2016

panosf had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

44 Καλή

1 Ακόλουθος

Σχετικά panosf

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πτολεμαίδα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 600 όπως στα δικά μας χωριά (Πτολεμαίδας) μόνο προσοχή στα εκτός σχεδίου είναι 600 η Φλώρινα ενώ ο νομός Κοζάνης 400
 2. είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/8761402/Makita-GA5030R.html
 3. Γειά σου πήρα το makita πρόσφατα (νομίζω 63 ευρώ) αλλά το χρησιμοποίησα λίγο (για το σπίτι οχι για επαγγ. χρήση) για να σου πω αν είναι αξιόπιστο , η τιμή του είναι φθηνή γιατί παράγεται στην Ρουμανία από την makita βέβαια , δείχνει καλό και είναι 125 μμ δίσκος.
 4. φίλε μου δεν χρειάζεται να απαντάς σε ότι γράφω υπάρχουν κι' άλλοι στο φόρουμ , αν θέλεις να λειτουργήσεις σαν "εφιάλτης" δικαίωμα σου γλύψε τους λοιπόν μήπως και σε λυπηθούν αλλά άσε εμάς να πιστεύουμε αυτό που είδαμε τόσα χρόνια και όχι χίμαιρες ,αυτά και σταματάω εδώ .
 5. Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις που θυμάμαι τα 34 χρόνια που έχω δικό μου γραφείο και σε όλες τις δικαστικές διαμάχες (πδ 318/1994 στο ΣΤΕ-Δικαστήριο νάουσσας και ένα κάρο άλλα δικαστήρια) αντίδικος ήταν πάντα το ΤΕΕ που προπαθούσε πάντα λυσαλέα να ακυρώσει -μειώσει τα δικαιώματα των πτυχιούχων, θέλεις να μου πεις φίλε atsalovergas ότι τώρα πρέπει να τους εμπιστευθώ ? μα αυτή η εισήγηση της επιτροπής της οποίας τα περισσότερα μέλη είναι δικά τους δεν σου λέει κάτι? ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας ,ας μην ξεχνάτε οι νεότεροι (για όσους δεν το γνωρίζουν με μια αναζήτηση στο google θα το βρούν) την πορεία των υπομηχανικών Θεσσαλινίκη-Αθήνα για τα δικαιώματα το 1960-61 που άνοιξε τον δρόμο για την ψήφηση των "παλιών δικαιωμάτων" σε εποχές δύσκολες.
 6. Τι να πω μάλλον κάποιοι φοβούνται τον ανταγωνισμό από τους πτυχιούχους (αν έχουν ικανότητες δεν θα έπρεπε να φοβούνται τίποτα) και προτιμούν τον αποκλεισμό , όμως έτσι δημιουργείται κοινωνικό πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες.
 7. μάλλον είναι λαγός η απόφαση για να δουν τις αντιδράσεις αλλά τα πράγματα όντως δεν πάνε καλά, όμως τι περιμένατε (προς τους πτυχιούχους) όταν τρέχατε να χαιρετήσετε την απόφαση του ΤΕΕ να σας γράψει σε μιά "ειδική κατηγορία" με ποιά δικαιώματα άραγε ? όταν βρίζετε τον φυσικό σας φορέα την ΕΕΤΕΜ ,να σας λυπηθεί το ΤΕΕ ?? αν δεν συμφωνείτε με τις δράσεις που κάνει συμμετέχετε ψηφίστε αυτούς που θέλετε για να αλλάξουν τα πράγματα , στο κάτω κάτω είναι η ΜΟΝΗ που προσπαθεί για κάτι καλύτερο . Όσο για το πόρισμα δίνει λιγότερα δικαιώματα από τα ισχύοντα (πχ τοπογραφικά) και είναι στην κυριολεξία πετσόκομμα των παλιών δικαιωμάτων όσο για τον τρίτο όροφο που λέει παραπάνω ο φίλος ntanos υπήρχε στα αρχιτεκτονικά πάντα , αλλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από μια επιτροπή με αυτήν την σύνθεση.
 8. panosf

  CADsdtopo

  Η τελεία για χιλιάδα και το κόμμα για υποδιαστολή ρυθμίζονται από τα win στον πίνακα ελέγχου, περιοχή και γλώσσα , πρόσθετες ρυθμίσεις αλλά ισχύουν για όλα τα προγράμματα ( γενικά δεν θεωρείται σωστό , άσχετα που τα ηλ.συστήματα του τεε το έχουν έτσι , μάλλον θα έχεις θέμα με άλλα προγράμματα).
 9. δεν θέλω να μπλέξω με τις ατέρμονες συζητήσεις για τα δικαιώματα και δεν μπαίνω σε λεπτομέρεις αλλά έχει τέτοια αρμοδιότητα το ΤΕΕ ? "που έχει καταχωρημένο στα μητρώα του και να ελέγξει τα επαγγελματικά του δικαιώματα " , Με βάση την νομοθεσία την έχει το υπουργείο παιδείας , μπανανία καταντήσαμε ,πέρα από υπερεργολάβος με απ'ευθείας αναθέσεις έχει αναγορευθεί και σε υπερυπουργείο το ΤΕΕ (φυσικά και έχει βάλει την ουρίτσα του ο Σπίρτζης) κράτος δικαίου να χαρώ!!
 10. Γειά σας το σύστημα υποβολής επηρεάζει τα τοπογραφικά που υποβάλλονται στις υδομ και άλλες υπηρεσίες ή είναι μόνο για συμβόλαια κτηματολόγιο ?
 11. έχουν δοκίμασα με του συνεργατη μου μπαίνει κανονικά , εχουν "κλειστούς όμως" τους παλιούς υπομηχανικούς , απόφοιτους ΚΑΤΕΕ-ΚΑΤΕ που σύμφωνα με την απόφαση 267/2016 (σελ11) έχουν δικαίωμα σύνταξης τοπογραφικών και φυσικά τους πολ.μηχ.τει το τεε για αλλή μια φορα αναγορεύεται σε νομοθέτη .
 12. παιδιά με τα τοπογραφικά έχει γίνει χαμός ,καταρχάς στην Πτολεμαΐδα επειδή με βάση τον Ν 4483/17 που λέει ότι οι βεβαιώσεις περί μη δασικού χαρακτήρα στα εκτός σχεδίου γράφονται "επί του τοπογραφικού" το έδεσαν κόμπο οι συμβολαιογράφοι και πλέον ζητάν τοπογραφικά και για αναδασμούς-διανομές (μόνο τα εντός σχεδίου την γλυτώνουν ) , για το θέμα της ηλεκτρονικής υποβολής να υποθέσω ότι μιλάτε για γεωχωρικές μεταβολές γιατί από ότι κατάλαβα και για απλή βεβαίωση-συμβόλαιο απαιτείται ανέβασμα στον εκχα αλλά γίνεται και σε μορφή pdf οπότε εκεί τι layers κλπ pdf είναι.
 13. Ευχαριστώ ! πριν ένα μήνα μου ζήτησαν εμπ στην υδομ , δηλαδή εμείς θα τους ενημερώνουμε ?
 14. Ώπα δεν θα είναι διαχειριστής το ΤΕΕ ; το σύστημα που δοκιμάζαμε στο τεε καταργείται;
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.