Jump to content

panosf

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

panosf last won the day on May 17 2016

panosf had the most liked content!

Community Reputation

48 Καλή

1 Follower

About panosf

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πτολεμαίδα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. τα εντός σχεδίου είναι εκτός δασικής ανάρτησης αυτό ισχύει για τα εκτός σχεδίου.κτηματολόγιο υπάρχει και δεν γίνεται μεταβολή.
 2. Γειά σας Ο 4495 Λέει το εξής όταν υπάρχει άδεια: 5. Δεν απαιτείται το ανωτέρω τοπογραφικό διάγραμμα στις εξής περιπτώσεις:α) για ακίνητα εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου ή εντός ορίων οικισμού για τα οποία μέχρι την έναρξη ισχύος του ν. 4178/2013 έχει καταρτιστεί συμβολαιογραφική πράξη σύστασης οριζοντίων / καθέτων ιδιοκτησιώνή έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια. 8. Στα συμβολαιογραφικά έγγραφα που καταρτίζονται μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και έχουν ως αντικείμενο τη σύσταση ή την τροποποίηση αυτοτελών ιδιοκτησιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3741/1929(Α΄ 4) και του ν.δ. 1024/1971 (Α΄232), προσαρτώνται αντίγραφα των σχεδίων της οικοδομικής άδειας του κτιρίου. Εγώ το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι δεν απαιτείται τοπογραφικό και προσαρτάται της αδείας στο συμβόλαιο.
 3. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το εξής . Εκδόθηκε μια άδεια πενταώροφης οικοδομής κατοικιών-ξεκίνησε να κατασκευάζεται , τώρα ξεκίνησε ο συμβολαιογράφος να κάνει οριζόντιες ιδιοκτησίες και μας ζητάει βεβαίωση ότι έχει ανεβεί στο σύστημα του κτηματολογίου. Το τοπογραφικό που δόθηκε στον συμβολαιογράφο είναι το θεωρημένο της αδείας. Αυτό πρέπει να ανέβει και στο σύστημα του κτηματολογίου με ψηφιακή υπογραφή ή αρκεί που έχει ανέβει στο σύστημα αδειών του ΤΕΕ και έχει το BARCODE της αδείας;
 4. Γειά σου, θα βγάλεις για το καθένα νέα απλή βεβαίωση από το σύστημα ,δεν μπορεί να υπάρχει βεβαίωση για πολλά ακίνητα.
 5. Πολύ καλά μην μείνει κανένα ελληνικό βουνό καθαρό , ο υπουργός των εργολάβων .
 6. Γειά σου μήπως έχεις κάποιο λινκ με παλιό firmware του ipf750 για κατέβασμα ή αν το έχεις στον ΗΥ το email μου ειναι [email protected]?ευχαριστώ!

 7. πρώτα ΕΔ (δεν μιλάω για εξίσωση αλλά για αξιοπρεπή δικαιώματα) και μετά αν θέλουν εγγραφή με δικαίωμα ψήφου και εγγραφή στο Τμεδε (17 χρόνια ασφαλισμένος στο Τσμεδε μόλις άφησα το εργολ.πτυχίο μου να λήξη με διέγραψαν με ένα έγγραφο , τώρα λέω να κάτω αίτηση στο σύλλογο μανάβηδων ) , όποιος εγγραφεί χωρίς καμία εξασφάλιση θα είναι το λιγότερο αγαθός.
 8. περίπου το ίδιο κόστος έχουν οι canon έχουν χωριστή κεφαλή (για τον ipf750 που έχω 380 ευρώ) ενώ οι hp έχουν την κεφαλή στα μελάνια που είναι ποιο ακριβά έτσι το κόστος βγαίνει περίπου το ίδιο , ο canon μόλις συμπληρώσει κάποια τμ εκτύπωσης σου μπλοκάρει την κεφαλή και ζητάει αλλαγή άσχετα αν έχει πρόβλημα η όχι (το έχω πάθει πρόσφατα) , αγόρασα ένα resetter από κίνα αλλά μέχρι στιγμής δεν δούλεψαν οι δύο κεφαλές που προσπάθησα να επαναφέρω.
 9. 600 όπως στα δικά μας χωριά (Πτολεμαίδας) μόνο προσοχή στα εκτός σχεδίου είναι 600 η Φλώρινα ενώ ο νομός Κοζάνης 400
 10. είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/8761402/Makita-GA5030R.html
 11. Γειά σου πήρα το makita πρόσφατα (νομίζω 63 ευρώ) αλλά το χρησιμοποίησα λίγο (για το σπίτι οχι για επαγγ. χρήση) για να σου πω αν είναι αξιόπιστο , η τιμή του είναι φθηνή γιατί παράγεται στην Ρουμανία από την makita βέβαια , δείχνει καλό και είναι 125 μμ δίσκος.
 12. φίλε μου δεν χρειάζεται να απαντάς σε ότι γράφω υπάρχουν κι' άλλοι στο φόρουμ , αν θέλεις να λειτουργήσεις σαν "εφιάλτης" δικαίωμα σου γλύψε τους λοιπόν μήπως και σε λυπηθούν αλλά άσε εμάς να πιστεύουμε αυτό που είδαμε τόσα χρόνια και όχι χίμαιρες ,αυτά και σταματάω εδώ .
 13. Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις που θυμάμαι τα 34 χρόνια που έχω δικό μου γραφείο και σε όλες τις δικαστικές διαμάχες (πδ 318/1994 στο ΣΤΕ-Δικαστήριο νάουσσας και ένα κάρο άλλα δικαστήρια) αντίδικος ήταν πάντα το ΤΕΕ που προπαθούσε πάντα λυσαλέα να ακυρώσει -μειώσει τα δικαιώματα των πτυχιούχων, θέλεις να μου πεις φίλε atsalovergas ότι τώρα πρέπει να τους εμπιστευθώ ? μα αυτή η εισήγηση της επιτροπής της οποίας τα περισσότερα μέλη είναι δικά τους δεν σου λέει κάτι? ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας ,ας μην ξεχνάτε οι νεότεροι (για όσους δεν το γνωρίζουν με μια αναζήτηση στο google θα το βρούν) την πορεία των υπομηχανικών Θεσσαλινίκη-Αθήνα για τα δικαιώματα το 1960-61 που άνοιξε τον δρόμο για την ψήφηση των "παλιών δικαιωμάτων" σε εποχές δύσκολες.
 14. Τι να πω μάλλον κάποιοι φοβούνται τον ανταγωνισμό από τους πτυχιούχους (αν έχουν ικανότητες δεν θα έπρεπε να φοβούνται τίποτα) και προτιμούν τον αποκλεισμό , όμως έτσι δημιουργείται κοινωνικό πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες.
 15. μάλλον είναι λαγός η απόφαση για να δουν τις αντιδράσεις αλλά τα πράγματα όντως δεν πάνε καλά, όμως τι περιμένατε (προς τους πτυχιούχους) όταν τρέχατε να χαιρετήσετε την απόφαση του ΤΕΕ να σας γράψει σε μιά "ειδική κατηγορία" με ποιά δικαιώματα άραγε ? όταν βρίζετε τον φυσικό σας φορέα την ΕΕΤΕΜ ,να σας λυπηθεί το ΤΕΕ ?? αν δεν συμφωνείτε με τις δράσεις που κάνει συμμετέχετε ψηφίστε αυτούς που θέλετε για να αλλάξουν τα πράγματα , στο κάτω κάτω είναι η ΜΟΝΗ που προσπαθεί για κάτι καλύτερο . Όσο για το πόρισμα δίνει λιγότερα δικαιώματα από τα ισχύοντα (πχ τοπογραφικά) και είναι στην κυριολεξία πετσόκομμα των παλιών δικαιωμάτων όσο για τον τρίτο όροφο που λέει παραπάνω ο φίλος ntanos υπήρχε στα αρχιτεκτονικά πάντα , αλλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από μια επιτροπή με αυτήν την σύνθεση.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.