Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kapas

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kapas

  1. Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum, Καλημέρα σας κύριε Δαπέργολα, Έτυχε να διαβάσω τη συγκεκριμένη συνομιλία σχετικά με την Α/Θ REMKO και το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση το ότι αναφέρατε αρχικά πως δεν είχατε ιδιαίτερη υποστήριξη από την αντιπροσωπία. Επειδή τυχαίνει να εκπροσωπώ την εταιρία ERGON που είναι ο αντιπρόσωπος της REMKO στην Ελλάδα και για να μη δημιουργηθεί καμία λάθος εντύπωση θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε για τη συγκεκριμένη βλάβη του μηχανήματος, όπως επίσης ότι εξαρχής η προμήθεια και εγκατάσταση της εν λόγω αντλίας δεν πραγματοποιήθηκε από την εταιρία μας. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι η αγορά έγινε πριν τη συνεργασία μας με τον γερμανικό οίκο, μιας και πρόκειται για παλαιότερο μοντέλο. Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία να επιβεβαιώσω ότι η Remko πάντοτε ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε πρόβλημα με αμεσότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως άλλωστε αναφέρατε και στα σχόλιά σας. Σε περίπτωση που είχατε επικοινωνήσει με την εταιρία μας εξαρχής, το πρόβλημά σας θα είχε λυθεί πολύ πιο άμεσα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και ευχόμαστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον. Με εκτίμηση για την ΕΡΓΚΟΝ ΕΚΟΥΙΠΜΕΝΤ ΑΕΤΕ Χρήστος Καπαγέρωφ Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
  2. Επειδή υπήρξε τελικά και συνέχεια σε άλλο topic σχετικά με το θέμα αυτό, εδώ το παρακάτω link (πιο ενημερωμένο πλέον): http://www.michanikos.gr/topic/26465-Φωτοβολταϊκά-και-σε-αυθαίρετα/page__hl__φωτοβολταϊκά__fromsearch__1 Ρε παιδιά πάντως, είναι ακριβώς το ίδιο θέμα. Ας κοιτάμε λίγο πριν δημιουργήσουμε νέο topic. Thanks!
  3. Μιας και πέρασε ένας μήνας από τότε, χρειαζόμαστε τα φώτα σου, Έφη. Υπήρξε μήπως καμία επιπλοκή? Όλα καλά? Τι έγραφε το χαρτί της πολεοδομίας? Φίλε deathlok, αν το προχωρήσει κανείς κατά τον τρόπο που περιγράφεις, δεν υπάρχει πρόβλημα?
  4. Εγώ που μίλησα με τη ΔΕΗ στα Μεσόγεια μου είπαν ότι πράγματι αυτό που απαιτείται είναι η νομιμότητα. Εξαρτάται πάντως από την εκάστοτε πολεοδομία στο κατά πόσο μπορεί κάνεις να πάρει βεβαίωση 25ετής νομιμότητας για κτίσμα που έχει τακτοποιηθεί για 30 χρόνια. Μου ανέφερε ότι για παράδειγμα η Παλλήνη δεν έχει πρόβλημα και μπορεί να εκδόσει τέτοιου είδους χαρτί, ενώ το Μαρκόπουλο αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο...
  5. Μιλώντας με πολλούς εγκαταστάτες κατά τη διάρκεια της έκθεσης φωτοβολταϊκών στο Metropolitan τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι είναι πολύς ο κόσμος που ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην τακτοποίηση αυθαιρέτων με τη λογική ότι θα μπορεί να κάνει αργότερα αίτηση για το πρόγραμμα Φ/Β στις Στέγες. Αφού όπως ισχυρίζονται από το Υπουργείο, το κτίσμα θα μπορεί να τακτοποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να θεωρείται νόμιμο, απλά και μόνο για τα επόμενα 30 χρόνια. Εφόσον το πρόγραμμα των Φ/Β σε οικιακές στέγες διαρκεί για 25 χρόνια, λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Ίσως θα πρέπει να ζητηθεί από το υπουργείο να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα με κάποια συγκεκριμένη οδηγία. Κάνουν που κάνουν την τακτοποίηση αυθαιρέτων, τουλάχιστον να έχουμε και κάποιο όφελος. Τόσο περιβαλλοντικό όσο και εργασιακό (πολλοί μηχανικοί θα μπορέσουν να αυξήσουν ή και να βρουν δουλειά στον μόνο κλάδο που κινείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.