Μετάβαση στο περιεχόμενο

geoapost106

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by geoapost106

  1. συναδελφοι, μια βοηθεια! σε ισογεια κατοικια με οικ.αδεια, η πισω πλευρα ειναι υπερυψωμενη 1μ. απο το εδαφος (ειναι οικοπεδο με κλιση του διαμορφωμενου εδαφους), και σε ενα τμημα αυτης της υπερυψωσης, αντι για μπαζωμα ο ιδιοκτητης εφτιαξε υπογεια αποθηκη κατα το χτισιμο (1μ. ανω του εδαφους και 0.80μ κατω του εδαφους). επιπλεον σε μια πλαινη πλευρα της κατοικιας εχει φτιαξει ενα ισογειο κλειστο γκαραζ -εφαπτεται στην κατοικια- <20% οι υπερβασεις καλυψης. τι κατηγορια ΔΕΔΟΤΑ βαζω?
  2. Καλημερα συναδελφοι Θελω και εγω βοηθεια, σε μια ισογεια κατοικια με Ο.Α., η πισω πλευρα της ειναι υπερυψωμενη απο το φυσικο εδαφος κατα 1μ. -νομιμα βασει αδειας- και σε 1 μικρο κομματι εκει απο κατω εχει κατασκευαστει αυθαιρετο υπογειο λιγων τετραγωνικων - <20% της επιτρ.καλυψης- , εντος του περιγραμματος της οικιας. & στην μια πλαινη πλευρα της οικιας (στο 1/3 της πλευρας) εχει κατασκευαστει ισογειο γκαραζ/αποθηκη -κολλητα με τον τοιχο της οικιας - <20% της επιτρ.καλυψης. -καταρχην, κανω ενα δεδοτα ή δυο? -για το υπογειο παω με κατηγορια 2, για την ισογεια προσθηκη τι κατηγορια? ευχαριστω!
  3. Καλημέρα συνάδελφοι. Έχω την εξής περίπτωση τακτοποίησης: ο ιδιοκτήτης είναι κάτοικος εξωτερικού, δεν έχει λογαριασμό σε κάποια ελληνική τράπεζα. Το θέμα είναι τι θα γίνει κατά την κατάθεση του παραβόλου, όπου δεν θα μπορεί να συνδεθεί με κάποιο λογαριασμό. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.