Μετάβαση στο περιεχόμενο

kok.alex

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kok.alex

  1. Διαβασα στο Βημα πριν ενα μηνα περιπου οτι γυρω στους 35000 μηχανικοι και εργοληπτες ειναι ανασφαλιστοι οποτε το νουμερο θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερο γιατι παντα γινεται στρογγυλεμα προς τα κατω !!!!!!
  2. Επισκεψη στο ταμειο σημερα , ο χαμος !!!!! Ο υπαλληλος πισω απο γκισε που εξυπηρετουσε για τις ρυθμισεις ειχε ουρα (σε λιγο θα βαλουν νουμερο και εκει σιγουρα ) δυστηχως δεν εχει αλλαζει τιποτα !!!! Επισης ληξηπροθεσμο θεωρειται το Β εξαμηνο του 13 τον Απριλιο !!!!!! Οποιος θελει να ρυθμιση το 13 σε 12 δοσεις πρεπει να πληρωσει εως 31/12 το β εξαμηνο και 12 δοσεις για α. Αλλιως απο 1/1/14 πρεπει να πληρωσει ντουκου τους 3 τελευταιους και να διακανονιση 9 μηνες αν καταλαβα καλα .
  3. Pιχνουν αδεια για να πιασουν γεματα , θελουν να φοβισουν το κοσμο να παει να κανει ρυθμισεις για αυτο γινεται .
  4. Λοιπον ακουσα πριν απο λιγο οτι αν καποιος εχει Ληξηπροθεσμες οφειλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο ταμειο δεν θα εχει πλεον επιστροφη απο εφορια δηλαδη συμψηφισμος αλλα σε οφελως του κρατους παντα !!!!!!!!!!! τι αλλα θα σκεφτουνε ?????????
  5. Ακουγεται παντως οτι θα γινει νεα ρυμιση για ληξηπροθεσμα του 12 και λενε οτι μπορει να ειναι μεχρι 72 δοσεις και για το 13 σε 24 δοσεις αλλα και παλι θα πρεπει να εισαι εκπροθεσμος για τα καινουργια.
  6. Συναδερφοι στο τσεμεδε αν θες να ξοφλησεις 3 καθυστερουμενα εξαμηνα χωρις την ''Νεα Αρχη '' χρειαζεται παλι παγια εντολη πληρωμης σε τραπεζα και υπαγωγη στη ΄΄Παγια Ρυθμιση '' ή γινεται και ανεξαρτητα και τρως τοκους μονο στο κεφαλη αν τη χασεις ? Βασικα υπαρχει τροπος να παρεις καποιος ενημερωτητα να κανει τη δουλεια του κανενας χωρις να μπει στις ρυθμισεις και να κινδυνευει με κατασχεσεις ?
  7. Περασα και εγω σημερα απο ταμειο λοιπον δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τις ρυθμισεις για τις ληξηπροθεσμες οφειλες αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι υπαλληλοι (οχι των γκισε αλλα αυτων που καθονται πισω στα γραφεια ) ηταν πιο ενημερωμενοι και πιο επεξηγηματικοι !!!!!!!!!!! πηρα και τις αιτησεις απο τον 3ο να τις μελετησω . Ρωτησα και αν θα παρει παραταση η πληρωμη του Β εξαμηνου 2013 αλλα δεν ξερανε τιποτα !!!!!!!!!
  8. Πλεον δεν υπαρχει καμμια λογικη με το ταμειο !!!!!!!!! Παντως δεν εχει τυχη η ρυθμιση με τη ΄΄ νεα αρχη ΄΄ σιγουρα θα βγει καινουργια αλλα μεχρι τοτε οι τοκοι τρεχουν !!!!!!!! Απο οτι διαβαζω και στα υπολοιπα ταμεια κανεις δεν παει να ρυθμιση !!!!!!!!
  9. Εχει ρωτησει καποιος το ταμειο τη γινεται με το χρεος του αν καποιος χασει τη ρυθμιση ? καποιος συναδελφος ανεφερε παραπανω οτι παει σε καποιο οργανισμο εχει βασει αυτο ? Το θεμα ειναι μην πλεξει κανεις χειροτερα απο ειναι τωρα !!!!!!!!!!!
  10. Με " παγια ρυθμιση " διακανονιζεται το τρεχον εξαμηνο του 13 οποτε αυτο ρυθμιζεται με 12 δοσεις , τωρα με την "νεα αρχη" διακανονιζεται το 12 ειναι διαφορετικες ρυθμισεις το τοκοχρεωλυσιο 7% πανω σε πια ρυθμιση μπαινει ? Αληθεια μηπως ρωτησες αν γινονται ταυτοχρονα οι δυο ρυθμισεις ποσο χρονο περνει η καθε ρυμιση ? εκει υποβαλουμε δικαιολογητικα ? Συγγνωμη αν σε κουρασα ?
  11. Γνωριζει κανεις αν το 2ο εξαμηνο του 2013 θα παρει παραταση μια και το 1ο πηρε μεχρι το Σεμπτεμβριο λογο των ρυθμισεων . Λογικο δεν ειναι να παρει και αυτο ?
  12. Αληθεια τι κινδυνος υπαρχει οταν καποιος χασει τη ρυθμιση με την παγια εντολη στη τραπεζα ? μεταβιβαζεται το χρεος του στην τραπεζα ή παιζει μονο το ρολο του διαμεσολαβητη ?
  13. Εχει παει καποιος να κανει ρυθμιση οφειλων τωρα προσφατα ? εχει αλλαξει κατι σε σχεση με πριν ?
  14. Aν δεν κανω λαθος οι δοσεις καθοριζονται απο το ποσο της οφειλης δηλαδη αν ειναι μικροτερη απο 5000 ευρω μπορει να παρεις και 100 δοσεις !!!!!!!!!! αν εισαι πανω απο 5000 ευρω παιρνεις εως 48 δοσεις τωρα ποιος κρινει και καθοριζει ποσες δοσεις θα παρει ο καθενας ???????????
  15. Λοιπον πηγα σημερα να ρωτησω για ρυθμιση (εμενα με ενδιαφερει να βαλω και το Α εξαμηνο του 2013 εκτος απο ολο το 12 που το χρωσταω επισης) ισχυουν οι περιπτωσεις για τις δικες μου οφειλες 1) 12 δοσεις για τρια εξαμηνα 2) εξοφληση του Α εξαμηνου του 13 και ρυμιση των οφειλων του 12 το κακο ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις γινεται παγια εντολη στην τραπεζα οποτε δεσμευεσαι ,δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παρει καποιος ενα μικρο δανειο και να μην μπλεξει με ρυθμισεις κλπ . Να πω την αληθεια την φοβαμαι την ρυθμιση για την βιωσιμοτητα της........ !!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.