Μετάβαση στο περιεχόμενο

kyveli

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.karampela.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα, Ελλάδα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

kyveli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστούμε για το ανέβασμα του αρχείου και τον χρόνο σου. Ένα θεματάκι που θα έπρεπε να διορθωθεί στο template ειναι οτι η ισχύς της Άδειας Μικρής Κλίμακας ειναι 1 έτος και όχι 6 μήνες. Δυστυχώς στην Πολεοδομία της Γλυφάδας δεν το δέχονται καθότι επάνω ο τίτλος γράφει (ορθώς) "....Δόμησης..." και κόλλησαν (παρόλο που ο Ν.4495 τις ονομάζει εργασίες δόμησης). Επίσης η Πολεοδομία Πειραιά κολλησε στα "Έχοντας υπ'όψη...." που αναγράφονται στην πρώτη σελίδα που δεν ξεκινάνε με τον 4495, παρόλα αυτά όμως μου το δέχτηκαν.
  2. Καλησπέρα σας, ενδιαφέρον το θέμα, παρόλα αυτά υποθέτω οτι όλοι οι συμμετέχοντες είναι παλαιότεροι μηχανικοί και όχι "φρέσκοι". Ένα από τα τεράστια προβλήματα των νέων είναι το νομοθετικό κενό σχετικά με την ανεργία του Μηχανικού. Πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ 3 χρόνια τώρα δίχως όμως να δουλεύω. Τα 2 έκανα μεταπτυχιακό στη Γερμανία, το υπολοιπο διάστημα είναι έρμαιο της "κρίσης". Οπότε για μένα το να συμπληρώσω "ασφαλιστικό κόστος" είναι άτοπο κατά μία έννοια, αφού αυτό που με καίει δεν ειναι το κόστος αλλά το ότι έρχεται το ριμαδόχαρτο των εισφορών παρόλο που δεν εργάζομαι. Φυσικά στον ΟΑΕΔ έχουν εισάγει το νέο κομμάτι που μπορείς να δηλώνεσαι ως άνεργος ακόμη και όταν ανήκεις σε ταμεία όπως το ΤΣΜΕΔΕ, το οποίο και έχω πράξει, όμως δεν έχει καμία άλλη χρησιμότητα πέρα από το να μπορέσεις να συμμετάσχεις σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Τώρα πώς καταφέρατε και το γυρίσατε στα ρούχα 4 σελίδες.... τι να πω! Ειδικά για τους άντρες το θέμα "ρούχο" δεν ειναι δα και τόσο προβληματικό. Αν εγώ όμως σκάσω μύτη με το τζινάκι μου, φουτεράκι και σπορτεξάκι, τότε θα πάθουν υπαρξιακό οι γύρω μου....
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον μπήκε στον κόπο να ανοίξει το link και να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο. Αν κάποιος έχει τη διάθεση, θα με βοηθούσε ιδιαιτέρως αν το συμπλήρωνε. Θα βρίσκεται online μέχρι και το βράδυ 22 Οκτωβρίου (Δευτέρα, αύριο δηλαδή). Συγνώμη για την ταλαιπωρία. Θέλω να χρησιμοποιήσω τα αποτελέσματα για μία πρόταση που θέλω να κάνω σχετικά με τη βοήθεια βασικών τεχνικών διοίκησης ομάδων (5 άτομα και άνω) εν καιρώ κρίσης... (άτιμη κρίση!) Γνωρίζω οτι ο κατασκευαστικός τομέας πνέει τα λοίσθια... αλλά μικρές αλλαγές - οργανωμένες- καθώς και πιο συλλογικές προτάσεις και εγχειρήματα για δημιουργία ανοιχτών βάσεων δεδομένων αξιολόγησης (πχ. προμηθευτικών, υλικών, συνεργίων κλπ) μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ (είτε ατομικές επιχειρήσεις, είτε μεγάλες εταιρείες) όπως φαίνεται και από παραδείγματα άλλων χωρών.
  4. Καλημέρα. Επειδή ρωτήθηκα σχετικά.... και για τους περισσότερους ο ξερός όρος "Business Intelligence" μάλλον δε λέει και πολλά, συγνώμη, θα ήθελα να δώσω μία μικρή επεξήγηση. Το ερωτηματολόγιο είναι σύντομο, απλό και κατανοητό. Αφορά κυρίως το αν στην ομάδα μέσα στην οποία εργάζεστε (και λέγοντας "ομάδα" εννοώ οποιαδήποτε ομάδα, από 5 άτομα και άνω. 5 συνεργάτες, 5 συναδέλφους κλπ) εφαρμόζεται κάποιο σύστημα που βασίζεται σε "ερωτήσεις" ώστε να αξιολογείτε την πρόοδο της ομάδας σας. Είτε θέτοντας "στόχους", είτε αξιολογώντας με κάποια κριτήρια ο ένας τον άλλον. Δεν αναφέρομαι σε αυτό που κάποιες επιχειρήσεις έχουν, τη χαζή (κατά την ταπεινή μου άποψη) εσωτερική αξιολόγηση, όπου ο προϊστάμενος, συμπληρώνει ένα "γενικό ανούσιο ερωτηματολόγιο" για τον κάθε υφιστάμενό του. Αν όλο αυτό πάλι σας φαίνεται ακαταλαβίστικο... τότε το τεστάκι θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.... μιας και δε χρειάζεται να απαντήσετε και πολλά... χεχε. Σας ευχαριστώ πολύ! Η κάθε απάντησή σας (ή και ερώτησή σας σχετικά) μου'ναι πολύτιμη.
  5. Καλησπέρα σας, έχω γραφτεί στο φόρουμ κάμποσο καιρό και παρακολουθώ κατά περιόδους συζητήσεις και θέματα. Ονομάζομαι Χριστίνα, είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό πάνω στο Construction and Real Estate Management. Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι διάφορες λύσεις Business Intelligence και το πώς μπορούν να συμβάλλουν στις ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες εν μέσω κρίσης. Έχω δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο μιας και νομίζω οτι στην Ελλάδα δε δίνουμε ιδιαίτερη βάση σε αυτόν τον τομέα, ασχέτως του μεγέθους της εταιρείας/επιχείρησης στην οποία εργαζόμαστε. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν αφιερώσετε πέντε λεπτά από το χρόνο σας και συμπληρώσετε αυτό το απλό ερωτηματολόγιο με βασικές ερωτήσεις που'χουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. (είτε είστε εργαζόμενος με σύμβαση, είτε συνεργαζόμενος με δελτίο παροχής υπηρεσιών, είτε κάνετε πρακτική σε εταιρεία.) Το link για το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 9 Οκτωβρίου 2012 εως και τις 19 Οκτωβρίου 2012. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, η βοήθειά σας ειναι πολύτιμη! https://docs.google....heDJaS0xXU2c6MQ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.