Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sakito

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Sakito

  1. καταρχας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας. λοιπον θελω να κανω τακτοποιηση με τον 4014 και το ΙΚΑ δεν τον εγραψε ποτε.οποτε πληρώνει κανονικα το παραβολο και ειναι υσηχος για τα επομενα 30 χρονια.σωστα?
  2. Συναδελφοι μια ερωτηση να κανω γτ θα με τρελανει το ΙΚΑ (καθως και νεος μηχανικος) Λοιπον εχω τακτοποιηση ενος κτηριου με Ο.Α. του 1971, αλλά στην αδεια "φαίνονται" 60 τετραγωνικα ενω το υφιστάμενο κτήριο είναι 140. Επίσης φέρει και αλλες παραβάσεις όπως μετατόπιση, υπερβαση καθ'υψος κτλ.. Ωφείλει ο ιδιώτης να πληρώσει τα χρωστούμενα ένσημα στο ΙΚΑ ή παραγράφονται?? ευχαριστω για την απαντηση σας
  3. φετος δεν εχει διακοπες. οικονομικη κριση
  4. Ο νομος αναφερει: Απόδειξη της κυριότητας επί της έκτασης (γίνεται δεκτό και συμβολαιογραφικό προσύμφωνο μεταβίβασης κυριότητας στον αιτούντα) και, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, συναίνεση των συνιδιοκτητών για τη χρήση του εδάφους προκειμένου για την εγκατάσταση σταθμού ηλεκτροπαραγωγής από Α.Π.Ε. Ισως αυτο σου δωσει μια μερικη απαντηση στα ερωτηματα 1 και 3
  5. εικαστικα κ μονο εγω δεν θα το εκανα "bill_arianos" .αλλα πιστευω πως δεν εξασφαλιζεις την ιδια σταθεροτητα της στηριξης με πριν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.