Μετάβαση στο περιεχόμενο

KOSTAS65

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

KOSTAS65's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα , Φίλε ggeorge πριν απο δυο ημέρες ξεκίνησα ένα σύστημα με yutaki s . Το έργο είναι μονοκατοικια με fan coils για ψύξη - θέρμανση και για ζεστο νερό χρήσης μπόιλερ τριπλής ενεργείας 200 λίτρα σε σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες και το Yutaki s . Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολυ καλές .
  2. μην ξεχναμε οτι η συμβαση με την ΔΕΗ ειναι για 25 χρονια και παντα μορει να βρεθει ενας που δεν του αρεσει κατι και να κανει καταγγελια στην πολεοδομια , η οποια μπορει να ενημερωσει την ΔΕΗ εγγραφως . Απο οτι γνωριζω σε τετοιες περιπτωσεις η ΔΕΗ σου διακοπτει την παροχή και δεν σε ξανασυνδεει . Ετσι πιστευω οτι σε αντιστοιχες περιπτωσεις καλυτερα να λεμε στους ιδοκτητες να νομιμοποιουν την στεγη τους ή να μην αναλαμβάνουμε το εργο .
  3. ευχαριστώ για την απάντηση HSB Η παρατήρησή μου απλώς είναι ότι ήδη πολλές εταιρίες που αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις σε στέγες ή δώματα μέχρι 10 kw αναφέρουν ότι χρειάζεται ΕΠΑΕ μόνο για τα κτίρια που βρίσκονται σε παραδοσιακούς οικισμούς και όχι γι αυτά που έχουν ελεγχεί απο ΕΠΑΕ στην φάση της οικοδομικής τους άδειας .
  4. γειά σας είμαι νέος χρήστης .Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει γιατι δεν μπορώ να βρώ άκρη για το πότε τελικά χρεάζεται ΕΠΑΕ. Με το νέο φεκ 376/(6-9-2010) αποφ. 36720 "'έγκριση ειδικών όρων για την εγκ/ση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτίρια κια οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών και σε οικισμούς." συγκεκριμένα στο άρθρο 3 και παράγραφο 6 που αναφέρει ότι δεν απαιτείται οικ. άδεια και έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας , παρακάτω λέει , στις περιπτώσεις που απαιτείται γνωμοδότηση της ΕΠΑΕ αυτή κατατίθεται στην ΔΕΗ μαζί με το έγγραφο γνωστοποίησης εργασιών . Εννοεί μόνο για τους παραδοσιακούς οικισμούς που αναφέρεται στο άρθρο 2 του παραπάνω φεκ ή και για οποιοδήποτε κτίριο έχει περάσει απο ΕΠΑΕ στην φάση της οικοδομικής άδειας (όπως κτίρια σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από την θάλασσα, ειδικά κτίρια π.χ καταστήματα , κ.α)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.