Μετάβαση στο περιεχόμενο

dpk

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dpk

  1. Αγαπητε συνάδελφε θαλπωρή = ελαφριά και ευχάριστη ζέστη και ναι πρέπει να επιδοτείται . Είναι κάτι που μου λείπει εδώ και δύο χρόνια (χωρίς πετρέλαιο).... με αυτούς που έχω μπλέξει στην πολυκατοικία!!
  2. Τελικα συνεννοήθηκα με την τράπεζα να κάνω τις τροποποίησεις κ να τα ξαναστείλουμε. Η αντλία θερμ καλύπτει το διαμερισμα μου αλλα το ενεργειακό προσφέρει Ασφάλεια, θαλπωρή αλλά κ συμβάλλει στην θερμανση μιας κ το σαλόνι μου (βορεινό) είναι το πιο ''κρύο'' μερος του σπιτιού. Από οτι φαντάζομαι η αντλία χαμηλών θερμ που θα βάλω ισως να χρειαζεται μια βοηθεια τις λίγες φορές που θα έχει 0-20 εξωτερική στην Αθήνα.
  3. Καλησπέρα σε όλους Σε ερωτηση μου για το αν μπορεί να συνδιαστεί ενεργειακό τζακι με ΑΘ το ΕΤΕΑΝ μου απαντησε τα παρακάτω '' Αγαπητέ κύριε, Σύμφωνα και με τον Οδηγό Εφαρμογής (Μάρτιος 2012), σσ. 13-16, το ενεργειακό τζάκι αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη, ανήκει στην υποκατηγορία 3Δ και έχει ανώτερη τιμή επιδότησης τις 15.000 ευρώ. Επιλέξιμος είναι και ο συνδυασμός ενεργειακού τζακιού με αντλία θερμότητας και αφορά στην ίδια υποκατηγορία. Από: ------------ Στάλθηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 1:19 μμ Προς: infotexoik Θέμα: Εξοικονομώ δαπάνη για ενεργ τζακι Καλημέρα σας Θα ηθελα να ενημερωθώ παρακαλώ για το ανώτερο ποσό της δαπάνης που καλύπτει το πρόγραμμα για ενεργειακό τζάκι πελλετ με αγωγούς ή τζακι καλοριφέρ κ τι ακριβώς καλύπτει όσον αφορά την εγκατάσταση του. Σε ποια κατηγορια του προγράμματος ανήκει? Μηπως στις ΑΠΕ? Αναβάθμιση τζακιου σε ενεργειακό σε συνδιασμό με αντλία θερμότητας επιδοτείται? Με εκτιμηση ----------- Οφελούμενος προγραμ εξοικονομώ '' Επειδη υπέβαλα τα χαρτια στην τράπεζα πριν απο 3 ημέρες, ξερει κάποιος αν μπορω να κανω ετεροχρονισμένη τροποποιηση ώστε να συμπεριλάβω κ το ενεργ τζάκι?
  4. Μια ερώτηση σχετικά με την εφορία.....ο ιδιοκτήτης (ιδιωτης) ΦΒ σε στέγη χρειάζεται να προσκομίσει το αντιγραφο της συμβασης στην εφορία παρ' ολο που το εισοδημα είναι αφορολόγητο?
  5. Μετά την ενεργποιηση του συστήματος ,+ 3% μεταβολή ισχυος είναι αποδεκτή
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.