Μετάβαση στο περιεχόμενο

evelinakal

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

evelinakal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα! Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Είναι όλα συμπληρωμένα και το κουμπί της εντολής πληρωμής είναι απενεργοποιημένο.. Γνωρίζετε τί μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!
  2. 1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις myri! καλημερα!!
  3. ευχαριστώ πολύ myri! Πρέπει να ρωτήσω στην Πολεοδομία πότε συνεδριάζουν και να τους τα πάω τότε εγώ? Ή απλά τα καταθέτω και τα δίνουν από τα Πολεοδομία? καλημέρα!
  4. καλησπέρα συνάδελφοι! Για άδεια χρωματισμών με ικριώματα (σε πολυκατοικία στην Κηφισιά)μου είπαν τηλεφωνικώς από την Πολεοδομία ότι θα πρέπει να περάσω από ΕΠΑΕ. Επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με έκδοση άδειας, μήπως γνωρίζετε τη διαδικασία για ΕΠΑΕ? Τι κινήσεις θα πρέπει να κάνω πριν παω να καταθέσω στην Πολεοδομία? Σας ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα! stratosdentist: όπως τα λέει ο JTB είναι. Να ζητήσεις και την απόφαση της συνέλευσης με την οποία έχει οριστεί ο συγκεκριμένος διαχειριστής.
  6. Ευχαριστώ Arina! Και όψεις με δική μου υπογραφή προφανώς? Αν έχουν αλλάξει οι όροι δόμησης από τότε (το πρώτο τοπογραφικό είναι του '75) απλά αναγράφω τους νέους? Και κατι ακόμα: Ο χρονικός τόσο αναλυτικός πρέπει να είναι? Μόνο στησιμο σκαλωσιών - έναρξη- λήξη- καθαίρεση ή να περιγράφω πχ και με ποια σειρά θα γίνουν οι όψεις?
  7. Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μια διευκρίνιση μόνο: στο φάκελο που θα καταθέσω θα πρέπει να ξανακατατεθούν τα σχέδια όψεων και το τοπογραφικό?
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι, Είναι η πρώτη φορά που θετω κάποια ερώτηση, ελπίζω να κάνω σωστή χρήση του forum. Είναι επίσης η πρώτη φορά που καταπιάνομαι με την έκδοση κάποιας άδειας γι ' αυτό συγχωρέστε μου την άγνοια. Προκειται για άδεια χρωματισμών πολυκατοικίας με χρήση ικριωμάτων. Έχω διαβασει τις σχετικές σας δημοσιεύσεις οι οποίες μου άνοιξαν αρκετά τα μάτια. Θα ήθελα σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν 1) πρέπει στην αμοιβή να συμπεριλάβω και "αποτύπωση" και αν ναι, αυτή να είναι μόνο το τοπογραφικό ή και οι όψεις? 2)τοπογραφικό και όψεις υπάρχουν στον φάκελο της οικοδομικης άδειας που πήρα από την Πολεοδομία. Ισχυει ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω με καινούργιο μόνο ταμπελάκι? και αν ναι, θα πρέπει οντως να πάρω αμοιβή για αυτό? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.