Μετάβαση στο περιεχόμενο

ektor12

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ektor12's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η περιπτωση που μου τυχε συναδελφοι ειναι να εχω εκδοσει κανονικα τα προστιμα αλλα ο πελατης μου να τα εχει πληρωσει πληρωσει εκπροθεσμα τον απριλη ολο το ποσο. Εκτοτε περιμενω να δω αν εχει γινει καποια ρυθμιση που μου ειπε η πολεοδομια θεσσαλονικης οτι κατι επικειται για τετοιες περιπτωσεις. εδω http://www.imi.gr/ ειδα οτι μιλα για περαιωση εξοφληθεντων προστιμων αλλα δεν εχω αλλη πληροφορηση. Οποιος γνωριζει κατι ευπροδεκτο.
  2. GX24 οντος εχεις δικιο ,δεν το σκεφτηκα καθολου. παροτι μηχανικος κληρονομησα ενα παρομοιο προβλημα απο τον πατερα μου και δεν ξερω τι να κανω. κανονικα πρεπει να ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ τον χωρο που προκυπτει εντος του νομιμου υψους , αν εχει σκεπη η αδεια και να υπολογιζουμε μονο το εκτος οριων.Αλλωστε το ιδιο δεν γινεται με τα υπογεια? οσο για τον προυπολογισμο γιατι να πας με αναλυτικο(εκτος αν ειναι εξωστης οποτε μπαινει και το στατικο μερος τοτε...)?
  3. κυριακο εχω καταληξει σε inverter λογω βαρους ,οσο για την ασφαλεια απλως θελω να δημιουργησω (χρονοκαθυστερηση) που σε συνδιασμο με deadbolt θα βελτιωθει αρκετα πιστευω. παυλο ευχαριστω για τις διευκρινησεις , τα υλικα που θα χρησιμοποιησω και πρωτευοντος μ ενδιαφερουν ειναι σιδηρος και λαμαρινα γαλβανισμενη(με επεξεργασια εννοειται προ και μετα την χρηση) ,Η βασικη μου απορια ειναι αν αυτο το μηχανακι που βρηκα μου κανει την δουλεια μου , εκεινο που με προβληματιζει ειναι εκεινο το DC που λεει , και η μεταφραση απο το google δεν βοηθαει ιδιαιτερα ελειψη φυσικα και ηλεκτρολογικων γνωσεων που ομολογω αλλη μια φορα.
  4. Αγαπητοι συναδελφοι ειμαι αρχιτεκτονας και οχι ηλεκτρολογος.Εχω ενα εξοχικο και αφου βαρεθηκα να με κλεβουν (11 φορες) αποφασισα να αντικαταστησω ολα μου τα κουφωματα με σιδηρα αλλα και να κανω και αλλες κατασκευες που για λογους οικονομιας θελω να τις κανω μονος μου. Κατα συνεπεια θελω να αγορασω μια ηλεκτροκολληση inverter -λογω μειωμενου βαρους- και επειδη δεν γνωριζω πολλα πανω στο αντικειμενο βρηκα αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/HstSicherheit-TIG-WIG-MMA-180M-Schweigert-Inverter-Schweissgert-Hot-Start/300668123574/item http://search.eim.ebay.gr/?kw=INVERTER&el=77&es=1&eic=1&epf=150&ept=250&en=50&elc=77&ep=1 χρησημοποιοντας απλο (μονοφασικο) ρευμα και κατασκευη εννοειται εκτος κλειστου χωρου χρησημοποιοντας κατα προτιμηση ηλεκτροδια και περιστασιακα argon -xωρις να καιγομαι κιολας για κολλησεις αλουμινιου-τουλαχιστον με 160 και ανω amp Εχοντας μπερδευετει με τις ονομασιες tig - mig- wig κλπ και μη βγαζοντας ακρη θα ηθελα τις συμβουλες σας τι πρεπει να προσεξω και τι πρεπει να αποφυγω. ευχαριστω εκ των προτερων για οσους ασχοληθουν με το θεμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.