Μετάβαση στο περιεχόμενο

xaritini

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xaritini

  1. σύμφωνα με τον.4014/11 άρθρο 23 παρ.2 οι περατωθείσες υποθέσεις με τον ν.3843 δεν μπορούν να υπαχθούν στην τακτοποίηση με 4014/11
  2. γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πίνακας μοριοδότησης για τις τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και που θα μπορούσα να τον βρω?
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο ρυθμιζόμενος υπόγειος χώρος σε χώρο κύριας χρήσης σύμφωνα με τον Ν.3843/2010 αποτελεί όροφο. Να σημειώσω ότι ο χώρος αυτός βρίσκεται κάτω από το διαμορφωμένο έδαφος και φωτίζεται με κουραγκλες. Το κτίριο πριν ήταν διόροφο με υπόγειο ενώ τώρα που ρυθμίστηκε το υπόγειο έγινε τριοροφο όπως λένε στον ΕΟΤ και δεν μου δίνουν έγκριση. Ισχύει αυτό που λένε? Γίνεται μια τακτοποίηση χώρου ακόμα κι αν αυτός δεν πληρεί τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις (φωτισμού,αερισμού) να τον ανάγει σε κανονικό χώρο κύριας χρήσης και να χαρακτηρίζει το κτίριο ως πολυόροφο κι όχι ως διόροφο με υπόγειο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.