Μετάβαση στο περιεχόμενο

thermi

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

thermi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. αντί να πάμε για κανά ουζάκι διαβάζουμε νόμους, τέλος πάντων. Μια διευκρίνιση θα ήθελα γιατί δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Τι εννοούμε ΄΄κτήριο με αποκλειστική χρήση κατοικία΄΄? Υπάρχει κάπου γραμμένο που να μας λέει αν επιτρέπεται στο κτήριο αυτό να έχει κάποιο μαγαζάκι ή όχι? Δηλαδή απλά, αν τακτοποιώ διαμέρισμα σε οικοδομή που στο ισόγειο έχει κατάστημα δεν είμαι κατηγορία 1?
  2. Παύλο ευχαριστώ για την υπόδειξη. αυθαιρεσίες του χώρου: 1.δεν φαίνονται οι εξώστες (0,80χ2μ +1χ1μ) στα σχέδια 2. Διαφορετική διαμερισμάτωση ( στα σχέδια δεν έχει WC και θέλει να κάνει τώρα)
  3. χαιρετώ τους συναδέλφους, δεδομένα: 1. οικοδομική άδεια του 61 2. Κάτοψη ισογείου επικυρωμένη Απρίλιου 61, εντελώς διαφορετική με την πραγματικότητα (δεν γράφει ο χώρος τι είναι) 3. Κάτοψη ισογείου μη επικυρωμένη Δεκέμβριος 61, πολύ κοντά στην πραγματικότητα ( ταιριάζει με τα σχέδια ξυλοτύπων, αποθήκη λέει τον χώρο) 4. Συμβόλαιο του 64 αναφέρει το χώρο ως χώρος γραφείων 5. Μισθωτήρια(μέχρι πρίν λίγα χρόνια) και Ε9 (μέχρι τώρα)δηλωμένος ο χώρος σαν αποθήκη. 6. Δεν έχει ούτε ρεύμα ούτε νερό 7. θέλει να τον δηλώσει ως κατοικία ή γραφείο 8. ο χώρος βρίσκεται σε ισόγειο εξαώροφης οικοδομής με καφενείο τι λέτε? 1. Κατηγορία ένα όχι? λόγω καφενείου? 2. κατηγορία 2 με ΥΔ? 3. προτάσεις χειρισμού του θέματος?
  4. Αν βάλουμε και τα δέκα σακουλάκια πάνω στη ζυγαριά και αρχίζουμε και αφαιρούμε ένα ένα τα σακουλάκια, τότε με βάση την ένδειξη της ζυγαριάς, θα καταλάβουμε πιό σακουλάκι έχει διαφορετικό βάρος από το (ή τα) προηγούμενο (ή προηγούμενα) που ζυγίσαμε. Αυτό θα είναι και το κάλπικο ! Ακούω απόψεις/σχόλια
  5. Καλησπέρα σε όλους. Κάνοντας τα σεμινάρια του ΙΕΚΕΜ μπερδεύτηκα πολύ με τους λέβητες, την διανομή ζεστού νερού και τις τερματικές μονάδες. Αυτό με ψιλοξεμπέρδεψε λίγο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας (Γράφει πολλά το συγκεκριμένο αλλά έχει και για λέβητα καυστήρα). Καλή συνέχεια! Ειδικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις: http://www.ebooks4greeks.gr/forum/viewtopic.php?p=220
  6. Γιάννη σε ευχαριστώ πολυ για το χρόνο που διέθεσες και την κατατοπιστικότατη απάντησή σου. Να είσαι καλά.
  7. καλησπέρα σας, και καλό χειμώνα από αύριο να έχουμε. Έχω ένα σχέδιο σε ένα layer, μπορώ να το σπάσω σε περισσότερα layers? Έυχαριστώ εκ τον προτέρων για τις όποιες υποδείξεις και απαντήσεις.
  8. Καλημέρα saras, γνώμη μου είναι να τις τοποθετήση κάποιος ειδικός ( αν και αυτοί καμιά φορά μόνο ειδικοί δεν είναι). Αν αποφασίσεις να τις βάλεις μόνος σου πρέπει οπωσδήποτε να προσέξης τις κλίσεις γιατί διαφορετικά θα έχεις λιμνάζουσα νερά ή νερά που πηγαίνουν στα τοιχεία του σπιτιού σου. Ρώτα τους γνωστούς σου για κανα καλό μάστορα. Όσο για λινκ δε ξέρω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.