Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΑΓΓΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΒΑΓΓΟΣ

  1. Περίπτωση απώλειας φακέλου με ευθύνη πολεοδομίας..... σύμφωνα με ερώτηση Γ3 κάνω αποτύπωση του αυθαιρέτου τμήματος και τα σχέδια, και ένα τοπογραφικό. Διάγραμμα κάλυψης απαιτείται....?? Εγώ απο Γ3 καταλαβαίνω πως όχι , αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι επιπλέον.....
  2. Για έκδοση οικοδομικής άδειας προσθήκης ορόφου σε κτίριο με ρυθμίσεις του Ν.3843/10 και εκκρεμότητες με βάση τον νόμο 4014/11 πρέπει να ρυθμιστούν πρώτα οι αυθαιρεσίες βάση του 4014/11 και μετά να προχωρήσω ? Δείχνοντας τις ρυθμίσεις που έγιναν με τους νόμους αυτούς? Απο ότι κατάλαβα πρέπει να υπάρξει βεβαιωση μηχανικού μη αυθαιρεσιών για να προχωρήσω σε έκδοση άδειας προσθήκης?
  3. Πλέον δεν δίνει η πολεοδομία επικαλούμενη την ΚΥΑ 2496 Β 4/11/2011 και υποστηρίζουν ότι εκδίδεται απο τον ιδιώτη Μηχανικό. Βέβαια στο τηλ.213-1601851 (τηλ. του Ιατρικού συλλόγου μάλλον, γενικά είναι υπεύθυνοι για το θέμα) ορθά μάλλον λένε ότι κακώς δεν δίνει η πολεοδομία σύμφωνα με την παραπάνω ΚΥΑ... "αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουν και αυτοί, δέχονται απο Ιδιώτη Μηχανικό"
  4. Πώς μπορώ να μάθω, εγώ ή ο ιδιοκτήτης εάν είχε ολοκληρώσει την β φάση. Δεν θυμάται και το μόνο που έχει είναι μια πληρωμή προς ετερπς 4.000 δρχ. και ένα σφραγισμένο απο υπηρεσία τοπογραφικό με αποτύπωση του κτιρίου. Πώς μπορώ να μάθω, εγώ ή ο ιδιοκτήτης εάν είχε ολοκληρώσει την β φάση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.