Μετάβαση στο περιεχόμενο

xenos57

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xenos57

  1. Συναδελφοι εχω μια κουζινα εστιΑΤΟΡΙΟΥ , ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ Θα ηθελα οδηγιες, αν υπαρχει εμπειρια απο καποιον, για θεματα αποχετευσης και φυσικα αν υπαρχει συγκεκριμενη νομοθεσια για αυτο . ? ερωτηση : οι σχαρες κατα μηκος του μαγειρειου (4,5 μηκος ) ειναι υποχρεωτικες ? οι ανωτερω σχαρες ειναι υποχρεωτικο να καταληγουν σε λυποσυλλεκτη? ρωταω διοτι ο λυποσυλλεκτης μου , θα ειναι σε ψηλωτερο επιπεδο απο τον χωρο μαγειρειου ( 30 εκατοστα ) ευχαριστω
  2. Συναδελφοι εχω μια κουζινα εστιΑΤΟΡΙΟΥ , ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ Θα ηθελα οδηγιες αν υπαρχει εμπειρια απο καποιον, για θεματα αποχετευσης και φυσικα αν υπαρχει συγκεκριμενη νομοθεσια για αυτο .
  3. misidir oταν λεμε "περιμέναμε τη δημοσιοποίηση της βεβαίωσης" η υπαρχουσα του ΥΠΕΚΑ δεν φτανει ???????? ευχαριστω
  4. Kapa αυτο μου έτυχε χθες , το δοαμερισμα που ειδα , ειχε προέλθει απο συνένωση , εχεις κανενα νεο γιαυτη την περιπτωση ? ευχαριστώ !
  5. Συναδελφοι την προσοχη μας στο : διευρύνει άμεσα, το αργότερο εντός δύο εβδομάδων, την ηλεκτρονική πλατφόρμα, προκειμένου να συμπεριλάβει την κατάθεση με ηλεκτρονικό τρόπο όλων των βεβαιώσεων μηχανικών που απαιτούνται για την μεταβίβαση ακινήτων, τόσο αυτών που έχουν εκδοθεί όσο και αυτών που θα εκδοθούν, ώστε να καταστούν διαφανείς οι πράξεις και να ελέγχεται η φερεγγυότητα τους και οι ευθύνες των μηχανικών. ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=1303&language=el-GR θεωρω οτι στο μελλον θα εχουμε προβλημα ! θελει πολυ προσοχη , το κτηριο που θα παρει βεβιωση νομιμότητας , θα "φακελώνεται" ηλεκτρονικα , ως νομιμο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  6. Nasgool μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται για ενοικίαση ακινήτου, αν ομως η κυβέρνηση θελει να συγκεντρώσει τα προβλεπόμενα χρηματα ( στους ημιυπαίθριους επεσε 30% εξω ) ,νομιζω οτι θα χρειάζεται απο 1/1/2012 ,μαζι με την ενεργειακή μελετη του προς ενοικίαση κτηρίου - δίνοντας και την αντίστοιχη παράταση για τα αυθαίρετα φυσικά .
  7. Clemenza και λοιποι φιλοι , αναμένεται μεχρι τελους της εβδομαδας διευκρινιστική απο το ΥΠΕΚΑ με υποδειγμα της βεβαίωσης . Θα την βρούμε στο κατωτερω : http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=512 η βεβαιωση που "κυκλοφόρησε" , δεν ( μπορει να ) αναφέρεται στο σύνολο του κτηρίου , αλλα μόνο στο πωλούμενο διαμερισμα - στην σελιδα 9 μπορουμε να το δουμε http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=28616&page=9
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.