Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημήτρης Αγγελάκης

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Δημήτρης Αγγελάκης

  1. Ξέρει κάποιος αν το λέει κάπου έτσι. Έχεις δίκιο ο έφορος το πρώτο που θα πει είναι πλήρωσε το τεε, αλλά αν ο νόμος λέει να είμαι γραμμένος σε επιμελητήριο (είμαι, και δεν με διέγραψε το τεε) τότε πρέπει να κάνει την έναρξη. Αν ο νόμος λέει να έχω πληρώσει το επιμελητήριο τότε να το πληρώσω αλλά ο έφορος με την ευκολία έτσι το κάναμε από παλιά, έτσι ξέρουμε, δεν θα μου πει μάλλον που το λέει.
  2. Έχω να πληρώσω ΤΕΕ 6 χρόνια και έχω και κλειστά βιβλία. Μπορώ να κάνω έναρξη χωρίς να πληρώσω τα 6 χρόνια τεε; Έχω την άδεια άσκησης επαγγέλματος, και βεβαίωση τεε από το σύστημα ότι είμαι γραμμένος, απλά φαίνεται ότι δεν είμαι οικονομικά ενήμερος προς το τεε.
  3. Τελικά έχει πληρωθεί κανένας όταν η υπέρβαση ήταν μεγαλύτερη του 10% της άδειας;
  4. Για τις τέντες έχει πληρωθεί πρόγραμμα εξοικονόμηση χωρίς να έχουν πιστοποιητικό CE.
  5. Υπάρχει περίπτωση σε πιθανό έλεγχο να έρθουν να σκάψουν για να δούνε πόσο είναι; Περίπτωση 3: Παράρτημα Χ και δ.α. να μην γράφουν καθόλου πάχος αλλά μόνο το λ του υλικού Τι είναι καλύτερο από τα παραπάνω;
  6. Έχω βάλει στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VΙΙ-Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων πάχος εξωτερική μόνωσης 6 εκ. fibran αλλά τελικά θα γίνει εφαρμογή πάχους 5 εκ. λόγω που δεν βρέθηκε το πάχος. Οι ενεργειακοί στόχοι ικανοποιούνται και με το πάχος των 5 εκ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην πληρωμή αφού στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ X - Έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων θα γράφω πάχος 5 εκ. και έτσι θα είναι και το δελτίο αποστολής;
  7. Στο 2ο ΠΕΑ βάζουμε πάλι προτάσεις για μελλοντικές παρεμβάσεις και περαιτέρω εξοικόνομηση ενέργειας;
  8. Έχω κάνει 1ο πεα και αίτηση στην τράπεζα χωρίς ηλιακό θερμοσίφωνα. Έχει γίνει υπαγωγή της πρότασης. Μπορώ να μην κάνω μία παρέμβαση που είναι στο 1ο πεα και να κάνω μία άλλη μέσα στον ίδιο προυπολογισμό. Π.χ. να μην βάλω τέντες και να βάλω ηλιακό θερμοσίφωνα.
  9. Δεν απαιτείται βεβαίωση πληρωμής ΤΕΕ για τους διαγωνισμούς δημοσίων έργων.
  10. Υπάρχει κάποια τράπεζα που είναι πιο γρήγορη από τις άλλες; Στην προέγκριση και στη σύμβαση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.