Μετάβαση στο περιεχόμενο

FotiSol

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by FotiSol

  1. καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει ελάχιστη κλίση οικοπέδου/γηπέδου για την κατασκευή υπόσκαφου; Ψάχνοντας στον ΝΟΚ δεν αναφέρει κάπου ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Προκύπτει από πουθενά αλλού με συνδυασμό άρθρων; Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Didonis
  2. Καλημέρα, έχω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς. Σε γήπεδο αρτιο και οικοδομήσιμο με οικοδομιή άδεια η οποία εξαντλεί την δόμηση (600,00 τμ μέγιστη, λόγω μεικτής χρήσης) , υπάρχει περίπτωση να επιτρέπεται κατάτμηση εφόσον δημιουργούντε 2 άρτια και οικοδομήσιμα ?
  3. Εκτός από τα δικαιολογητικά που αναφέρει ο 4178.. ξέρει κανείς με σιγουριά αν ελέγχονται δασαρχεία αρχαιολογίες κλπ ?
  4. Καλησπέρα συνάδερφοι, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Κατά πόσο είναι νόμιμο να θεωρήθει ως τιμή ζώνης η τιμή που αναγράφεται στο ΕΤΑΚ και όχι τις τιμές που δίνει η εφορία ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.