Μετάβαση στο περιεχόμενο

tekeler

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tekeler

  1. Καλησπέρα συνάλδεφοι, βγάζω 1η φορά Οικοδομική Άδεια και συγκεκριμμένα περίφραξη εντός οικισμού. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το τι αμοιβές πληρώνω γιατί από Πολεοδομία δεν υπάρχει βοήθεια. Θέλω αναλυτικά αν γίνετε τι πρέπει να πληρωθεί. Επίσης ποια η διαφορά Συμβατικού και Αναλυτικού Προϋπολογισμού?
  2. Καλησπέρα, διάβασα την συζήτηση σας, καθώς έχω και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα. Σε ποιο σημείο του ΝΟΚ αναφέρεται η έκδοση αδείας δόμησης για κατασκευή πλάστιγγας?
  3. Χαχαχαχα επρεπε να τα γράψω εξ' αρχής αναλυτικά. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την βοήθεια νομίζω πως πλέον θα βγάλω άκρη
  4. Πέραν των Σ/Δ και των πεδίλων υπάρχουν και οι κολώνες. Σε πρώτη φάση εγώ θέλω να σκυροδετησω τις πεδιλοδοκους και τις συνδετήριες και μετά να συνεχίσω σκυροδετόντας και τις κολώνες όπου πλέον θα υπάρχουν και τα αγκύρια για την έδραση της μεταλλικής. Θεωρώ και συμφωνώ μαζι σου πως από τη στιγμή που μπορεί να παραληφθεί η θεμελίωση(θέση, πλάγιες αποστάσεις γενικα οτι απαιτείται για την ορθή οριοθέτηση της κατασκευής) που ειναι ουσιαστικά ο έλεγχος της 1ης φάσης δεν θα έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω αν διαφωνείτε πάνω σε αυτό.
  5. Το πρόβλημα ειναι πως το συνεργείο του μεταλλικού σκελετού θα έρθει σε 15 μέρες και δεν θελουμε να χασουμε χρόνο για την κατασκευη της θεμελίωσης.Οσον αφορα το περιγραμμα δεν μπορεί να αλλάξει καθώς η μεταλλικη θα πατήσει πάνω στη πλακα. Επισης κατι που δεν ανεφερα ειναι πως δεν θελω να κανω ολη την θεμελιωση παρα μονο τα πεδιλα και της συνδετηριες δοκους
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι εχω μια διαφωνία με αλλο συνάδελφο σχετικα με το ποτε πρέπει να έρθει ο ελεγκτής δόμησης. Η κατασκευή είναι βιομηχανικό κτίριο και διαφωνούμε στον αν στην 1η φάση του ελέγχου πρέπει να έχουν μπει τα αγκύρια από τις μεταλλικές κολώνες ή οχι
  7. Καλησπέρα, προσπαθώ να συντάξω κάποιες νέες τιμές αλλά δεν μπορώ να βρω τις παλιές καλές αναλύσεις τιμών που υπήρχαν κάποτε. Γνωρίζει κανείς αν και που μπορώ να τις βρω?
  8. Συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τον υπαίθριο χώρο, αλλά θα διαφωνήσουμε στον ορό βεράντα. Δεν υπάρχει μέσα στον ΓΟΚ ο όρος βεράντα από όσο θυμάμαι. Ο υπαίθριος αυτός χώρος χρησιμοποιείται για την μετακίνηση των κατοίκων οπότε θεωρείται εξώστης σωστά? Μήπως προσμετράται στο 40% των εξωστών?
  9. Καλησπέρα, Έχω εναν Ημιυπαίθριο χώρο και θέλω να μου πει κάποιοσ η οροφη του Η/Χ που ειναι εξώστης που προσμετράται??
  10. Παιδια ενδιαφερομαι εγω για κατατακτηριες σε πολυτεχνειο Μηχανικων. Οποιος μπορει ας μου δωσει πληροφοριες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.