Μετάβαση στο περιεχόμενο

xalikoutis

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xalikoutis

  1. Ρε παιδια μπαινω μεσα κανω νεα αιτηση και μου βγαζει κενγ τη λιστα με ΕΙΔΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. τι παιζει? ο κυριως ΚΑΔ ειναι 71120000
  2. ΟΚ εβγαλα και γω διαφορετικους κωδικους για το ΕΦΚΑ και ειδα τις οφειλες. Τωρα μια απορια πως ολα αυτα τα βαζω σε μια ρυθμιση ωστε να τα πληρωνω ολα μαζι ΤΣΜΕΔΕ,ΕΦΚΑ,ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ? Γινεται?
  3. Εκανα 10/7 αιτηση ειπαγωγης σε μενα και τη γυναικα μου. Έβγαλα σημερα κωδικούς (πιστοποίηση) αλλα μπαινω μεσα στις ρυθμισης οφειλων και ειναι μονο τα παλια χρεοι απο 100δοσεις. Οφειλες του ΕΦΚΑ απο το 2017 και μετα δεν ειναι.
  4. μακαρι να παιζει το τριμηνο και μη χρειαστει να τα δωσω όλα 4.500 ή το ελαχιστο κανα 2000 δηλαδη
  5. Να ρωτησω και γω κάτι, και μένα σήμερα με έβγαλε ανασφάλιστο όμως εγω όντως το 2018 δε πλήρωσα τίποτα γιατι μου ζητησαν ποσά που δεν ίσχυαν. Τι κάνω? Πάω ταμείο?
  6. Δε μπορω άλλο πότε θα αρχισουμε να πληρωνουμε εισοφορές για το 2016? εχουμε καμια ενημερωση?
  7. Αυτό το μήνα θα θελα να πληρώσω μόνο τα 168 απο 500 που μου ρχονται καθε μηνα, βάση της εγκυκλίου. Γνώρίζεται θα διατηρήσω την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και θα διατηριθούν οι 100 δοσεις στο τσεμε?
  8. Γεια σας σημερα πατησα Αποδοχή στην ΑΠΔ της γυναικας μου. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η γυναικα μου λαμβάνει και κέρδη απο μία ΟΕ που συμμετέχει (οικογενιακη επιχειρηση). Τι κανω, δε πληρωνω το ειδοποιητηριο γιατι τα εχει δωσει ηδη ο εργοδοτης? Τι γινεται με τα υπολοιπα από την ΟΕ?
  9. Ναι απο οτι εχω καταλαβει ο συναδελφος εχει δικιο, κλειστα-ανοιχτα βιβλια πληρωνουμε εισοφρες του 2015-2016. Το μονο που σε σωζει ειναι να γινεις μισθωτος και σε κανα μηνα να ελπιζεις οτι δε θα σου ρθει ειδηποιητηριο. Εγω βρεθηκα απο 1/1/2017 με τη γυναικα μου να δινουμε 1300 ευρω το μηνα εισφορες που αντιστοιχει σε ενα απο 2 μισθους μας.
  10. Ωραια αν καταλαβα και να κλεισω βιβλια αυριο, που ειχα σκοπο να το κανω, δε σημαινει οτι θα πεσω στο ελαχιστο των εισφορων σαν μηχανικος χωρις εργασια. Θα συνεχισω να πληρωνω τα του 2015 - 2016 μεχρι το 2018 οπου θα γινουν οι νεες δηλώσεις. Ρωτάω, 1) πες οτι προσλαμβάνομαι σαν μισθωτος με ανοικτα βιβλια τι γίνετε? 2) οτι προσλαβάνομαι σαν μισθωτος με κλειστα βιβλια απο αύριο?
  11. Λοιπον 1) Εμενα μου ρθε το ειδοποιητηριο 467 ευρω το πλήρωσα, και σημερα πάω να κλείσω βιβλία. Φαντάζομαι θα πλρώσω και του φλεβάρη καποια στιγμή αλλά απο Μάρτη κανονικά δε θα πρεπει να πέσω στις ελα΄χιστες εισφορες μιας και θα ειμαι ανεργος μηχανικος? 2) Στη γυναικα μου ηρθε 767 ευρω απο εισοδήματα με μπλοκακι(μισθωτη 1 εργοδοτης) αλλα και απο κερδη με τη συμμετοχη της σε εταιρια. Αν κλείσει βιβλία αυριο και προσληφθει κανονικα απο το εργοδοτη πως θα αλλαξει η εισφορα της στον εφκα τους επομενους μηνες?
  12. Μαλλον μπλεξιμο ρε συναδελφοι πιο ΤΕΕ? Τι σχεση εχει το ΤΕΕ με ΕΦΚΑ , βιβλια νεο ασφαλιστικο.
  13. αν βάλω 50αρικο μαλλον θα χασω τις 100 δοσεις...την αλλη βδομαδα κλεινω βιβλια
  14. Δε μου λετε αν κλεισω τα βιβλια μου, μετα θα ειμαι αυτασφαλιστος στα 158 ευρω?
  15. Μολις μπηκα για μενα δεν εχει τιποτα. Αλλα για τις γυναικας μου 767 ευρω παδια εγκαφαλικο τι θα κανω. Καπου εκει ειμαι και εγω.....
  16. Πω ρε συναδελφοι σημερα το πηρα χαμπαρι. Αντε να δω που θα βρω τα λεφτα...
  17. συνάδελφε άρχισα τη δίαιτα και ήδη εξοικονομώ κάποια λεφτά.
  18. @elenadi Ποτε μα ποτε μη βαζεις το ποσο της αμοιβης σου με το ΦΠΑ. Ουτε στους φιλους , ουτε στους συγγενεις, και ειδικα στα αφεντικα. Ειναι ακρως παραπλανητικο και επιζημιο για τις διαπραγματευσεις σου. Το ΦΠΑ δεν ειναι αμοιβη, δεν ειναι δικο σου. Οταν θα συζητας για αμοιβες με τα αφεντικά θα μιλας παντα με καθαρα ποσα. Συμπλρωματικα οι συναδελφοι τα ειπαν πολυ καλά, ενα πραγμα θα σου πω εγω ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΕΘΑΝΕ. Φρόντισε απο 1/1/2017 να εισαι μισθωτη οπως θα παω και γω και αρκετοι ακομα που μπορουνε. Αυτα...
  19. καμια παρατασουλα θα δωσουν, ετσι μεχρι οκτωβρη
  20. Ναι ρε χαλαρα, μεχρι σεπτεμβρη αλλα να σε τωρα γαβδο αραχτος 28 αυγουστου οπως σε γεννησε η μανα σου και μη μπορεις να μπεις στο tsmede.gr να δεις για παραταση. Με την ψυχη στο στομα θα μας εχουν
  21. ρε παιδια μου ρθε του α εξαμηνου 1.023 κυρια συνταξη ειναι φυσιολογικη. Μολις εκλεισα 5ετια 1.α) ΚΛ.ΑΣΦ.-ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (ΤΣΜΕΔΕ) ΑΝΩ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 2η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1.023
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.