Μετάβαση στο περιεχόμενο

m_daliani

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

516 profile views
  1. τοπο.pdfΣυγνώμη δεν επισήμανα ότι Το κτίριο (εκτός από ένα κομμάτι του τοίχου 30 εκ στην μπροστινή όψη της παράλιας που ακουμπάει η γραμμή παράλιας και έχει αφαιρεθεί από τα μέτρα του οικόπεδου)και απέχει 11μ από τη γραμμή αιγιαλού που είναι καθορισμένη από παλιά(1948) για το συγκεκριμένο οικόπεδο έχει ρυθμιστεί και μεταβιβαστεί με Ν.4495/17 από άλλο μηχανικό! Τώρα βγαίνει άδεια για ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡ. 5 & 9 ΤΟΥ ΑΡΘ. 107 ΤΟΥ Ν. 4495/17 από άλλο μηχανικό. Εγώ είμαι η επιβλέπων μηχανικός της παραπάνω αδείας και ήθελα να ρωτήσω αφού βγει αυτή η άδεια αν μπορώ να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας για πισίνα κλπ δεδομένου ότι άλλαξε ο νόμος και μπορεί να βγει πλέον μικρής κλίμακας σε μη άρτια και μη οικοδομισημα.
  2. Καλησπέρα σας! Κάνω ανακαίνιση σε μια παλαιά διώροφη κατοικία χωρίς άδεια του 1960 όπου ρυθμίστηκε με Ν.4495/17 και βρίσκεται 10 μέτρα από τη γραμμή αιγιαλού (γραμμή παράλιας τέμνει το κτίριο)σε οικόπεδο μη άρτιο και μη οικοδομισημο <4000μ.(μίκρυνε μετά από καθορισμό ζώνη παράλιας και αιγιαλοί) Μπορώ να βγάλω με άδεια μικρής κλίμακας 1)για πισινά τύπου COMPACT με την νέα νομοθεσία 2)να αλλάξω τη στέγη από μονόκλινη σε δύριχτη αν κρατήσω ίδιο όγκο και ύψος, σε μια αποθήκη που έγινε αλλαγή χρήσης σε κατοικία ?έχω περιορισμό όγκου και ύψους με τη νέα νομοθεσία άδειας μικρής κλίμακας? 3)άνοιγμα παράθυρων σε μπαλκονόπορτες 4)Περίφραξη με συρματόπλεγμα (έχω δέντρα και ελιές στο οικόπεδο).Το οικόπεδο είχε παλιά περίφραξη αλλά δεν έχει συμπερριληφθεί στη δήλωση 4495/17. Πάντα αν δεν ξεπερνάω τον προυπολογισμό 25000 ευρώ εννοείται Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.