Μετάβαση στο περιεχόμενο

guwe05

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by guwe05

  1. φυτεμενο δωμα χαμηλης βλαστησης και εχεις δροσερο καλοκαιρι,ζεστο χειμωνα.
  2. kchatsim γειασου. σου στελνω 3 διευθυνσεις http://www.ctg.gr http://www.skiasis.gr 3M Hellas
  3. ποιος γνωριζει να μου πει τιμες μεμβρανης pvc-epdm 1-1,2mm? ευχαριστω.
  4. γεια σου sofo. ενω το iso 9000 ειναι συστηματα διαχειρισης ποιοτητας QM-systems κανοντας την διαδρομη απο την αναπτυξη,παραγωγη,τυποποιηση και marketing του προιοντος το CE (Communaute Europeene) ειναι μια σημανση οτι το προιον πληρει ολες τις προδιαγραφες σαν ενα ειδος διαβατηριο για την ΕΕ.
  5. γεια σου gio. στην απορια σου αν με τα ιδια χρηματα που χρειαζεται μια συμβατικη στεγανωση-μονωση μπορεις να κανεις ταρατσοκηπο εγω λεω ναι.προυποθεση οπως ειπαμε προσωπικη εργασια 1) για στεγανωση εχουμε την PVC αντιριζικη μεμβρανη ανθεκτικη σε καθε καιρικη συνθηκη. εδω θα χρειαστει ειδικος να σφραγισει τις ενωσεις η τιμη για 1χλ.παχους λιγο ποιο κατω απο τα 5 € το τ.μ 2) για μονωση εχουμε γυρο στους 5 ποντους μιγμα ελαφροπετρας & λαβας 40-50 λιτρα τ.μ εξαλου εχουμε και 2 ποντους φελιζολ κατω της μεμβρανης προστασια απο γρατσουνισματα. τιμη. ( δες ελλαδα ) 3) γεωυφασμα (προστασιας μεμβρανης) -αποστραγγιστικο συστημα και γεωυφασμα (φιλτρο&διαχωριστικο) τιμη-σετ (αναλογως με την κλιση ταρατσας, το καταληλο συστημα) απο 6-8 € τ.μ περιπου 4) 40 ποντους χαλικι γυρω-γυρω (πυροπροστασια) τιμη ( δες ελλαδα) 5) φυτα χαμηλης βλαστησης (σε μορφη σπορου ειναι φθηνα) η σειρα τοποθετησης ειναι η εξης. 1)καθαριζουμε την ταρατσα 2)στρωνουμε γεωυφασμα η καλυτερα 2 cm φελιζολ για προστασια μεμβρανης. 3)την PVC αντιριζικη μεμβρανη προσεχωντας να μην ειναι διπλωμενη4)στρωνουμε το γεωυφασμα για προστασια μεμβρανης απο το αποστραγγιστικο. 4)στρωνουμε το αποστραγγιστικο 5)το γεωυφασμα φιλτρο και προστασια αποστραγγιστικου (να μην μπαινουν χωματα και βουλωσει) μεχρι εδω με εξαιρεση την μεμβρανη μπορει να το κανει ο καθενας μονος του. 5)40 ποντους χαλικι γυρω-γυρω 6)στρωνουμε το μιγμα ελαφροπετρας και λαβας να προσεξεις να στο φερουν με γερανο. 7)το σπερνεις και το ποτιζεις gio αν προσεξεις λιγακι η τιμες περιπου συγκλινουν με την συμβατικη στεγανωση-μονωση. εξαλου πρεπει να υπολογισεις και το οικονομικο οφελος εχεις περιπου 20-25% εξοικονομιση ενεργειας σε κλιματιστικο και θερμαση στον τελευταιο οροφο και 10-15% στους υπολοιπους και το καλυτερο λιγο βιοτοπο στην πολη σου ελπιζω να βοηθησα.
  6. εγω θα προτεινα μια αλλη λυση. Σχεδον με τα ιδια Χρημματα μπορεις να κανεις ταρατσοκηπο το κοστος με προσωπικη εργασια δεν υπερβαινει τα 20€ τ.μ μιας και δεν ξερω της Ελληνικες ωρολογιες θα τα πω απλα. 1) φελιζολ 2)μονωτικη pvc μεμβρανη 1χιλ.αντιριζωτικη3)γεωυφασμα προστασιας μεμβρανης4)αποστραγγιστικο συστημα(υπαρχουν πολλα ειδη) 5)Γεωυφασμα προστασιας και φιλτρου.6)Ελαφροπετρα&λαβα γυρω στους 5 ποντους παχος 6)φυτα χαμηλης βλαστησης.7)στις ακρες γυρω-γυρω περιπου 40 ποντους χαλικι (πυροπροστασια). και χαιρεστε εναν ωραιο βιοτοπο στο σπιτι σας. Υ.Γ Μενω Γερμανια και ασχολουμαι με εμποριο μεμβρανης παντος τυπου και υλικα ταρατσοκηπων. Πολυ ευχαριστως θα μπορουσα να συνεργαστω με καποιους στην Ελλαδα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.