Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ

  1. Δυστυχώς μόνο οι εμπλεκόμενοι στις πολεοδομίες ΔΥ δεν υπογράφουν. Δες καλύτερα τι γίνεται στην αγορά έξω!
  2. Φίλε μου Faethon11 έχεις αναλογιστεί πόσες δουλειές "κλέβουν" οι δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί από την αγορά έξω? Έχεις αναλογιστεί τον κύκλο γνωριμιών που έχει ένας δημόσιος υπάλληλος σε ένα δήμο και πόσες ενεργειακές επιθεωρήσεις θα κάνει περισσότερες από εσένα? Έχεις αναλογιστεί ότι ο Δ.Υ. δεν πληρώνει ασφάλεια (γιατί την πληρώνει το κράτος για αυτόν) , δε νοικιάζει γραφείο (το αυτό) , δεν πληρώνει τηλέφωνα κινητά και σταθερά (το αυτό) , δεν αγοράζει γραφική ύλη και παρελκόμενα (το αυτό) κ.λ.π. και έτσι μπορεί να χτυπήσει όπως χτυπάει τις τιμές ήδη στην αγορά? ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ σου λέει κάτι? Όποιος θέλει να είναι Δ.Υ. ας είναι αλλά μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός και το ξέρουμε όλοι. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Πάλι λάθος κάνεις. Το δώμα θεωρείται κοινόχρηστο και η όποια παρέμβαση επ' αυτού μοιράζεται εξίσου (βάση χιλιοστών) στους ιδιοκτήτες. Με την ίδια λογική όταν μονώσεις μία pilotis αυτός που πρέπει να πληρώσει είναι ο ιδιοκτήτης του 1ου ορόφου. Επίσης εάν μονώσεις τα πλαινά κάθετα δομικά στοιχεία ο καθένας θα πρέπει να πληρώνει σύμφωνα με τα τετραγωνικά που περιβάλλουν το σπίτι του. Δεν ισχύουν πουθενά αυτά. Και δεν πρέπει. το κέλυφος είναι ένα και αδιαίρετο και ανήκει σε όλους. Γι' αυτό και πληρώνουν όλοι αναλογικά.
  4. Ο Κενακ και όλη η ιστορία με τα ενεργειακά είναι μία τεράστια κομπίνα. Δείτε το παγκόσμιο χρηματιστήριο ρύπων και θα καταλάβετε. Απλά ζητάνε πάλι από τον κόσμο να επενδύσει σε κάτι και κάποιοι να βγάλουν δισεκατομύρια πουλώντας αέρα. Όσο για το πρόβλημα με τους μηχανικούς , αλήθεια περιμένατε καλύτερη συμπεριφορά από ανθρώπους που εδώ και χρόνια εκμεταλεύονται τους συναδέλφους τους σε κάθε ευκαιρία? Πότε οι μηχανικοί ήταν έστω και για ένα ζήτημα που αφορούσε όλους μας αλληλέγγυοι? Γνωρίζετε πόσοι μηχανικοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μπειήδη στις λίστες? Μην την ψάχνετε γλείψτε κανά κοκκαλάκι και αφήστε τα λεφτά για άλλους. Δυστυχώς κι εγώ είμαι από αυτούς που γλύφουν αλλά τουλάχιστον λέω τα πράγματα όπως είναι. ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ Τ.Ε.Ε. να καεί ο οίκος ανοχής των αυλιτών της εκάστοτε κυβέρνησης!!!!!!!
  5. JTB αυτό που λες είναι παιδαριώδες. Η μόνωση του δώματος βοηθάει μόνο το ρετιρέ? Μάλλον πρέπει να ενημερωθείς λίγο καλύτερα για τις θερμικές απώλειες και την κατανομή δαπανών.
  6. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω τη συνεχόμενη αναβάθμιση των προγραμμάτων. Εάν μας αφήναμε θα είχαμε όλοι φτιάξει τα excelόφυλά μας και θα είμασταν κύριοι προς τους πελάτες μας. Το ζήτημα είναι ότι η όλη ιστορία στήθηκε για να φάνε ξανά τα λεφτά του κοσμάκι. Σας παραπέμπω στην 8.3 παράγραφο του "εξοικονομώ" για να δείτε τι πρόκειται να πάθει κάποιος που δε θα αλλάξει κατηγορία. Κι εμείς για ακόμη μία φορά θα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Τ.Ε.Ε.. Γιατί πληρώνουμε τους καρεκλοκένταυρους που θέλουν να το παίζουν και αντιπρόσωποι του επιστημονικού κόσμου? Αλίμονο από έναν μηχανικό εάν περίμενε έναν ΚΕΝΑΚ για να καταλάβει τι σημαίνει ενεργειακή κατάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτά δε σπουδάσαμε και πάνω σε αυτά δε θα δουλεύουμε όλη τη ζωή μας?
  7. Και ρωτάω εγώ σαν χαζός ενεργειακός επιθεωρητής που είμαι (?) ποιος μαζεύει τις μαγκουριές από τους παπούδες που δεν θα πάρουν τα λεφτά που τους λέγαμε και επίσης μία άλλη σοβαρή σκέψη. Έχουμε κάνει μελέτη σε ένα καινούργιο κτίριο (για έκδοση αδείας) με την 1.27 και όταν τελειώνει το κτίριο ο έλεγχος γίνεται με την 1.28 ποιος τρώει τις αγωγές από τους ιδιοκτήτες όταν ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγραφόμενα στη μελέτη ΚΕΝΑΚ βλέπει ότι το κτίριό του δεν είναι Β αλλά Γ κατηγορία? ΟΕΟ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.