Μετάβαση στο περιεχόμενο

pablo1

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pablo1

  1. Δηλαδή κυβέρνηση = μπάχαλοι καταληψίες. Άρα στα λόγια μου έρχεσαι.
  2. Αυτα τα πραγματα δεν γινονται ουτε στην Ουγκαντα. Μιλαμε πλεον για κανονικοτατο πραξικοπημα. Που ακουστηκε να καταψηφιζεται ενας νομος και σε 3 μερες να ξαναγινεται ψηφοφορια για το ιδιο ακριβως θεμα...;;;; Στο χερι μας ειναι να μην το επιτρεψουμε, πρεπει επιτελους να ξεσηκωθουμε!!
  3. Ευχομαι αυτά που διαβάζω περί μη ένταξης στον εοπυυ να είναι αλήθεια. Το πιο σημαντικό όμως, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω είναι να ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, διότι αυτοί έχουν δεσμευθεί ότι θα μας εντάξουν όλους στον εοπυυ. Δηλαδή θέλουν να μας εντάξουν στον εοπυυ, να μας φάνε ό,τι αποθεματικό μας απέμεινε και μετά πάπαλα οι όποιες παροχές υγείας.
  4. Μην εχετε κρυφες ελπιδες οτι θα μειωθουν οι εισφορες αν το κυτ παει στον εοπυυ. Ο εοπυυ εχει ηδη τεραστια χρεη και πρεπει απο καπου να καλυφθουν ολες αυτες οι μαυρες τρυπες του εοπυυ. Και απο που λετε εσεις να καλυφθουν;; Μπραβο!! Το βρηκατε!!! Απο τις εισφορες σας θα καλυφθουν. Η τροπολογια που εγινε τωρα ειναι κατα 99,99% προεκλογικο τεχνασμα για να εφησυχασετε, μετα τις εκλογες θα πουν "η κακια τροϊκα μας αναγκασε να πανε ολα τα ταμεια στον εοπυυ". Οποτε η ξεκολληστε απο τους καναπεδες σας και φωναξτε η μαζεψτε κομποδεμα για να εχετε στα γεραματα για τα φαρμακα σας.
  5. Σημαινει οτι θα εχεις τις ιδιες ακριβως παροχες με ασφαλισμενους αλλων ταμειων που εκεινοι δεν πληρωσαν ποτε τους εισφορες, αλλα παραλληλα θα συνεχισεις να πληρωνεις κανονικα τις εισφορες σου (αυτο προβλεπει αλλωστε και ο νομος).[ Αυτο καποιοι το λενε "κοινωνικη δικαιοσυνη". Τωρα τι ειδους δικαιοσυνη ειναι αυτη που καποιος πληρωνει και ο αλλος εχει παροχες, εγω δεν ξερω.] Σημαινει οτι θα στηνεσαι στην ουρα να δεις γιατρο (διοτι πολυ απλα οι γιατροι που συμβαλλονται στον ΕΟΠΥΥ ειναι ελαχιστοι) και αν εισαι τυχερος και εισαι μεσα στους 50 η 200 πρωτους δεν θα πληρωσεις κατι. Εαν δεν εισαι, πληρωνεις κανονικα. Σημαινει οτι θα πληρωνεις (περαν των εισφορων) και εξτρα για φαρμακα και εξετασεις που μεχρι σημερα δεν πληρωνες. Σημαινει οτι θα πρεπει να ξεχασεις τις ιδιωτικες κλινικες με τις οποιες ειχε συμβληθει το ΚΥΤ. Θα πας κανονικα στο δημοσιο νοσοκομειο στο ραντσο σου. Σημαινει οτι θα πληρωνεις ολα τα φαρμακα κανονικα (διοτι πολυ απλα ο ΕΟΠΥΥ ηδη αρχιζει να φεσωνει κοσμο και οι φαρμακοποιοι δεν θα δεχονται αλλο τα φεσια καποια στιγμη) και μετα θα τρεχεις να στηνεσαι στην ουρα να παρεις 3 κι 60 οταν βεβαια θα μπορεσει ο ΕΟΠΥΥ να σου τα στειλει (οταν θα εχει, με αλλα λογια του χρονου στις 31 Φεβρουαριου). Το ιδιο ακριβως πανε να κανουν με ολα τα ταμεια που εχουν χρημα. Μιλαμε για μια διχως αμφιβολια ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ενοποιηση, με τις παροχες να ειναι της πλακας στην ουσια (απλα για να λεμε οτι δινουμε και κατι παροχες). Εκει εχουν υπαρξει αντιδρασεις. Το ερωτημα ειναι εμεις τι κανουμε. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ειναι η απαντηση. Κι ενω εχουμε προσβολη της περιουσιας μας, η οποια και παραβιαζει οχι μονο το Συνταγμα, αλλα και τη Συμβαση για τα Ανθρωπινα Δικαιωματα. Τι περιμενετε για να αντιδρασετε η να κανετε εστω μια προσφυγη στα δικαστηρια;; Τους πουλημενους και ταγμενους σε κομματα συνδικαλιστες;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.